Bolja nego ikad: Maja Berović objavila dve nove pesme i mnogima zadala domaći zadatak (FOTO+VIDEO)

Dejan Ćirić

04. 11. 2019. u 18:52

Jedan od spotova snimljen je u Dominikanskoj Republici, a svi su složni da pevačica izgleda neodoljivo i bolje nego ikada

Боља него икад: Маја Беровић објавила две нове песме и многима задала домаћи задатак (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Promo

Maja Berović je neumorna kada je u pitanju posao. Tek što je prošlo godinu dana od spektakla koji je napravila u beogradskoj Areni, popularna pevačica je svoje fanove obradovala novim pesmama.

Prvo je iznenadila publiku sa dve pesme na popularnoj platformi “Dizer”, a onda je usledilo novo iznenađenje, kada su se na njenom zvaničnom Jutjub kanalu pojavile ekranizovane pesme “Zmaj” i “Uloga”.

- Iskreno, jedva sam čekala da izađu pesme i nestrpljiva sam da čujem prve reakcije publike. Mnogi su me pitali kada će nove pesme, pa sam odlučila da publiku obradujem sa dve, za koje su snimljeni i spotovi. Ovo je poklon mojim bebama, zato što su najbolji i zato što su uvek uz mene.” rekla je Maja za Novosti Online.

Jedan od spotova snimljen je u Dominikanskoj Republici, a svi su složni da pevačica izgleda neodoljivo i bolje nego ikada.

Ako je suditi po prvim reakcijama publike i pregledima na Jutjub-u, Maja ima dva nova hita, a kako pesme zvuče, poslušajte na video-snimcima ispod teksta.






Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Krasoje

04.11.2019. 19:52

Треба болан видјети да сви извођачи буду подвргнути тесту на венеричне болести које могу да изазову спијужени костими и остали реквизити у употреби.

неимени

04.11.2019. 19:58

Ја мислим да је оно расцеп. Маја пукотина, звана расцеп.

Zigula37

04.11.2019. 20:12

90ih se pitali dal ima gore nesto od T_folka e pa dobrodosli u 2020 gde se izmesao Rap Folk Dance RnB a mozemo ga nazvati ThcBoranija.