Utakmica četvrtog kola B grupe Lige šampiona igra se u sredu od 21 čas.

Crvena zvezda 6. novembra, tačno godinu dana kasnije posle epske pobede nad Liverpulom, kod kuće dočekuje takođe engleksi klub – Totenhem. Crveno-beli bi pobedom napravili džinovski korak ka “evropskom proleću”, a na konferenciji za medije pričalo se i o pobedi nad Liverpulom, ali i onomo što sledi u sredu od 21 čas.

-Činjenica je da smo sasvim drugačija ekipa kad igramo kod kuće i igramo pred punim stadionom, tolika količina energije, nije lako nijednoj ekipi. Svesni smo da je Totenhem jako upoznat sa svime time, a sve ostalo…Javnost kao javnost, više to gledam kao kad imate veliku ljubav, a onda malo u tome i preterujete. Ipak ću ja biti neko ko gleda to realno: igramo protiv jakog i ozbiljnog protivnika. Sve što je bilo u istoriji, ostaje u istoriji, a mi ćemo se truditi da pišemo nove stranice istorije. Sigurno nas očekuje velika utakmica. Kao što smo imali sijaset velikih utakmica, dolazi nam renomirani, veliki protivnik, iz samog krema svetskog fudbala. Dobro znamo šta znači Totenhem. Jako sam srećan što nam dolazi ovakva ekipa, ponosan sam što imamo priliku pred našim navijačima odigramo utakmicu protiv protivnika koji je svih ovih godina pravio dosta dobrih stvari, što u Premijer ligi, što u Ligi šampiona.

Brojni novinari iz Engleske imali su samo jedno pitanje za šefa struke Crvene zvezde,  naravno, o rasizmu.

– Ne vidim razloga za strah. Imamo igrače drugih rasa i nikada nisu imali problema. Mi smo uvek dobri domaćini. Neka navijači dođu i videće da smo mi ponosan narod. Neće imati problema – gospodski je odgovorio Vladan Milojević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here