≫ 

Kako je Pavkovmanija drmala Evropu: Delije ga tetovirale, guslari mu pevali, sad hoće reprizu!

Može li Pavkov da ponovo prodrma Stari kontinent?

  • 5

Milanu Pavkovu je prošle godine uspelo da napravi istorijski podvig protiv Liverpula - poigrao se sa tada najskupljim štoperom i golmanom sveta, Van Dajkom i Alisonom.

Dao je dva gola u nekoliko minuta za pobedu Crvene zvezde sa 2:0, tim je potom engleskom gigantu održao defanzivnu kliniku u drugom poluvremenu, a već posle golova momka iz Begeča, celim stadionom zaorilo se "Hej Pavkov, skoči, daj gol glavom", što dugo nije praktikovano.

Ne odlučuju Delije često da posvećuju pesme igračima, ali je Pavkov to "debelo" zaslužio istorijskom utakmicom, prepevana je pesma koja se nekada posvećivala Mihajlu Pjanoviću, a neki su išli korak dalje.

Padale su i tetovaže sa prezimenom napadača Zvezde i minutima kada je postizao golove, a Englezi su ostali u šoku. Mnogi su na društvenim mrežama ismevali Liverpul i čak pisali kako su "vodoinstalateri" i "šljakeri" održali čas fudbala aktuelnom viceprvaku Evrope.

Pavkov nije mario za te prozivke, kao što nije mario ni za preterane pohvale, ponašao se kao da je sasvim normalno poigrati se sa Van Dajkom, takav je bio čak i na intervjuu za Telegraf, kada smo posetili njegovu kuću u Begeču.

- Inače me nimalo to ne zanima, ne pratim ni medije ni portale, internet stranice... Gledam da nađem svoj mir, i na TV-u pratim samo fudbal i to je to. Gledam da se izolujem maksimalno od stvari koje mi ne mogu mnogo pomoći - rekao nam je Pavkov posle Liverpula, kada je neko iskoristio čak i priliku da napravi njegov lažni Instagram nalog i vrtoglavo dođe do 40.000 pratilaca.

Posle utakmice sa Redsima, Pavkov je zaspao tek u šest ujutru, dolazile su mu i Delije da pevaju ispod prozora, Englezi su snimili animirani film, a čak je i guslar Marko Šćepanović opevao podvig sa Marakane.

Podsetite se kako je sve to izgledalo, uoči meča sa Totenhemom (sreda, 21.00, Arenasport 1).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • don žuan

    6. novembar 2019 | 12:13

    Buuaaahahahhahahahahahaha 😂😂😂

  • ...

    6. novembar 2019 | 10:26

    Kad bi malo potrčao na treningu, bio bi upotrebljiviji od 15 minuta na utakmici

  • 🔴⚪🔴⚪

    6. novembar 2019 | 12:38

    Sto kazu glodari najezila me ova namestaljka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA