Zvezda ubedljivo poražena od Totenhema 1Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su danas od Totenhema sa 4:0, u četvrtom kolu Grupe B Lige šampiona.

Strelci na stadionu „Rajko Mitić“ bili su Đovani Lo Selso u 34. i Heung Min Son u 57. i 61. i Kristijan Eriksen u 85. minutu.

Zvezda je treća na tabeli sa tri boda, četiri manje od Totenhema, devet od vodećeg Bajern Minhena, a dva više od poslednjeplasiranog Olimpijakosa.

Srpski klub je imao brojne šanse u Beogradu protiv ekipe iz Engleske, a promašene je protivnik kaznio.

Milan Pavkov, junak pobede nad Liverpulom od pre godinu dana, imao je veliku priliku u 22. minutu, kada se lopta odbila tako da je ostao sam ispred protivničkog golmana, ali je pogodio njegovu nogu kada se bacio.

Totenhem je to kaznio posle kontranapada, stative Harija Kejna, kada se lopta nekoliko puta odbijala da bi je na kraju Lo Selso poslao u gol.

Pred kraj poluvremena je Zvezda mogla do izjednačenja. Radživ Van La Para je pogodio stativu, a lopta se potom od Dejvisona Sančesa odbila ka golu Totenhema, ali je završila na prečki.

Zvezda je i na početku drugog poluvremena imala veliku priliku, ali je napad loše završio Pankov u kontranapadu u kom su još učestvovali Mateo Garsija i Marko Marin.

Totenhem je do kraja utakmice lako dolazio do Zvezdinog gola i na kraju ubedljivo pobedio pred zvanično 42.381 gledaocem na stadionu u Beogradu.

Crveno-beli su utakmicu završili sa igračem manje. Pavkov se povredio, a nije mogao da bude zamenjen jer je Vladan Milojević iskoristio sve tri izmene.

Zvezda će narednu utakmicu igrati takođe u Beogradu, 26. novembra protiv Bajern Minhena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari