Meridianbet Mančester junajted - Partizan
EPA Srđan Suki
Meridianbet Mančester junajted - Partizan

EPA Srđan Suki

Meridianbet Mančester junajted - Partizan, Foto: EPA Srđan Suki

Ono što je važno znati pre nego stavite meč sa "Old traforda" na vaš tiket, crno-beli su otputovali bez Lazara Markovića za koga je izvesno završena polusezona.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener Savo Milošević veruje kako bi idealno bilo da ponove beogradsku partiju nadograđenu za 5-10 odsto! I ističe kako je potreban gol, pa vredi probati duplu šansu X2 na koju je kvota 2.89.

Partizan je u igri za evropsko proleće i pred duele sa AZ Alkmarom (u Holandiji) i Astanom (kod kuće), i mnogo bi mu značilo da se neporažen vrati iz Mančestera. Nije to onaj strašni Junajted kao što je nekada bio!

Svesni su toga i crno-beli. Zato je prava poslastica za sve partizanovce dupla opklada X2&GG (nerešeno ili pobeda Partizana uz po najmanje gol na obe strane) i najbolja kvota 5.15.

Fudbalska čuda su moguća, ne uvek, ali se dešavaju. Čeka vas toliko zanimljivih igara... Da li će biti penal ili ne, broj žutih kartona, ukupno kornera, da li će neko zaraditi isključenje? Možda padne autogol ili neko po ulasku sa klupe zatrese mrežu?

Čeka vas i naša specijalna ponuda da će Sejduba Suma upisati i gol i asistenciju! Ako verujete u takav ishod usred Mančestera, možete naplatiti kvotom 35!

Kako god da bude, Partizan će imati još jedno evropsko veče u bogatoj istoriji. Da li se sa 2Old traforda" vidi i proleće u Evropi?!

BONUS VIDEO

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!