Vučić u Parizu poručio Makronu: Dragi prijatelju hvala na srdačnoj dobrodošlici 1Arhiva Foto: EPA-EFE/ KOČA SULEJMANOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je od večeras u Parizu, zahvalio je svom francuskom kolegi Emanuelu Makronu na dobrodošlici.

Ispod fotografije Vučića i Makrona na nalogu „buducnostsrbijeav“ na Instagramu piše: „Dragi prijatelju @emmanuelmacron hvala na srdačnoj dobrodošlici“, a dalje i da „predsednik Vučić prisustvuje večeri koju je predsednik Francuske Republike @emmanuelmacron priredio za šefove država, vlada i predstavnike međunarodnih organizacija“.

Tokom trodnevnog boravka u Parizu, saopštio je ranije njegov kabinet, Vučić će se u utorak sastati s Makronom i prisustvovati otvaranju Drugog pariskog foruma o miru.

Vučić će učestvovati i u razgovoru o 75 godina Ujedinjenih nacija i na panelu „Mišljenja mladih o multilateralizmu“, u okviru 40. zasedanja Generalne konferencije Uneska i sastaće se s generalnom direktorkom Uneska Odre Azule i održati govor na 40. zasedanju Generalne konferencije Uneska.

https://www.instagram.com/p/B4vXiAEBIYR/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari