sreda, 24. aprila 2024.

Žoze Murinjo dobija stadion u Ubu

Objavljeno: 12. novembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB- Posle Ulice Nemanje Matića, stadiona Dragana Džajića i parka Raće Petrovića portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo dobiće u Ubu stadion, koji će nositi njegovo ime! Fudbalski teren koji se nalazi preko puta ulice i parka koji nose ime proslavljenih fudbalera Nemanje Matića i Raće Petovića, i na oko 300 metara od stadiona Dragana Džajića, po odluci čelnika ubske opštine, zvaće se stadion „Žoze Murinjo“!

„Glavni ’krivac’ za ovo je Nemanja Matić, koji je bio posrednik u razgovorima sa Murinjom, koji je bio oduševljen idejom da stadion u Ubu ponese njegovo ime. Na ovaj korak smo se odlučili prvenstveno zbog Murinjovog dobrog odnosa prema Srbiji, ali i prema našem Ubljaninu Nemanji Matiću, koga je trenirao u Mančesteru i Čelsiju“, kažu u ubskoj opštini.

Ubski stadion, koji će nositi ime portugalskog fudbalskog stručnjaka, ima najmoderniju veštačku travu i reflektore, kao i 500 sedećih mesta. U toku su radovi na parternom uređenju uređuje oko tribine, a kako je najavljeno, na otvaranju ovog sportskog terena video porukom će se građanima obratiti Žoze Murinjo, koji je najavio da će uskoro i posetiti ovu varošicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *