Da li ste spremni za eskluzivnu kolekciju šminke Karl Lagerfeld x L’Oréal Paris?

by | novembar 12, 2019

Limitirana kolekcija šminke Karl Lagerfeld x L’Oréal Paris predstavljena je danas u Beogradu u prisustvu velikog broja medija, poznatih ličnosti i profesionalaca iz beauty industrije. Dva legendarna francuska brenda posvećena lepoti udružila su svoje snage u kreiranju kolekcije šminke pod nazivom „Svi smo mi pomalo Karl“, koja je dostupna u prodaji u odabranim Lilly drogerijama i online prodavnici.

Karl Lagerfeld bio je uključen u rane faze stvaranja kolekcije, dok su se njegovi saradnici i brend L’Oréal Paris potrudili da svaki proizvod ostane veran njegovoj kreativnoj viziji kako bi kroz ekskluzivnu liniju šminke odali počast zaveštanju modnog genija.


„Zadovoljstvo nam je da predstavimo kolekciju koja je nastala udruženim snagama Karla Lagerfelda i jednog od naših najčuvenijih brendova – L’Oréal-a Paris. Ova saradnja, na koju smo posebno ponosni, oslikava težnju ka lepoti za sve koju dele Karl Lagerfeld i L’Oreal Paris, a koja ujedno predstavlja i misiju celokupne L’Oreal Grupe“, istakla je Sanja Burg, direktor korporativnih komunikacija za region Balkana, L’Oreal Adria-Balkan.

Povezani svojim francuskim poreklom, Karl Lagerfeld i L’Oréal Paris dele viziju baziranu na eleganciji, stilu, ali i stalnim inovacijama. Karl je jednom prilikom izjavio: „Sutra bih mogao biti suprotnost onoga što sam danas“ – a ova kolekcija poziva žene da istraže upravo tu ideju.

Posebna veza između jedne od najuticajnijih ličnosti u svetu mode i šminke postojala je tokom celog Karlovog života. On je senkama za oči popunjavao boje u svojim skicama, a godinama pre nego što je mali frižider za čuvanje proizvoda za negu kože postao veliki hit, kreator je jedan takav već imao u svom kupatilu.
Modni vizionar unikatnog stila kreirao je jedinstvenu, sofisticiranu i smelu makeup kolekciju, a zahvaljujući Lilly drogerijama svi ljubitelji šminke moći će da uživaju u ovim proizvodima i u Srbiji.

Tagovi:

top