Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Sportal
i

70 ODSTO SVETA POKRIVA VODA, A OSTALIH 30 - NOVAK Nole se pretvorio u zid, ali čak ni ovaj poen NIJE POMOGAO protiv Tima /VIDEO/

Aleksandar Knežević - Vest objavljena: 01:16 - 13.11.2019

Veliku pobedu je ostvario Dominik Tim u drugom kolu grupne faze završnog turnira u Londonu. Austrijanac je savladao Novaka Đokovića posle velike borbe u meču koji je trajao skoro tri sata.

Veliku pobedu je ostvario Dominik Tim u drugom kolu grupne faze završnog turnira u Londonu. Austrijanac je savladao Novaka Đokovića posle velike borbe u meču koji je trajao skoro tri sata.

Veliki preokret je napravio Tim i nakon prvog seta koji je u taj-brejku osvojio Đoković, na izuzetno visokom nivou odigrao nastavak meča. Novak nije imao odgovor sve do sredine trećeg seta. Odveo ga je do taj-brejka, a započeo ga je svojim servisom na najbolji mogući način.

Posle duge razmene udaraca, poen u kojem je Austrijanac dominirao i u kojem se samo čekao kraj. Novak se pretvorio u zid koji je otporan na svaki napad Tima. Sve je usepavao da vrati i na kraju je iznudio grešku Austrijanca. Eksplodirala je atmosfera u "O2 Areni" i publika koja je pretežno tokom meča bila naklonjena Timu, oduševljeno je pozdravila fantastičan poen.

Nažalost, ni takav početak taj-brejka nije pomogao Novaku da i u nastavku iskontroliše situaciju na terenu, pa je Tim stigao do velike pobede.

Pratite Blicsport i na društvenim mrežama FejsbukTviter i Instagram.

Pogledajte još Blicsport vesti o tenisu.

Tagovi:

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Sportal.rs
14 56
Bundesliga

14:56 - 15.04.2024

video Beogradsko proročanstvo Žozea Murinja o Ćabiju Alonsu se obistinilo

Ćabi Alonso rešio je da se etablira kao jedan od najboljih evropskih trenera, napravio je gigantske korake na kojima mogu da mu pozavide mnoge kolege. Ako je neko znao da "namiriše" potencijal, to je Žoze Murinjo. Štaviše, on je čak u Beogradu 2019. godine imao proročanstvo o treneru koji će pomerati granice.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)