Ženi prerezao vrat kuhinjskim nožem, pa pokušao da se ubije: Komšije o agoniji koja je prethodila surovom zločinu kod Čajetine

N. JANKOVIĆ

15. 11. 2019. u 00:30

Osumnjičeni suprug Mijailo S.(68) pokušao da izvrši samoubistvo

Жени пререзао врат кухињским ножем, па покушао да се убије: Комшије о агонији која је претходила суровом злочину код Чајетине
OVO je žalostan ishod agonije koja je trajala dugo. Milina je bila vredna žena, nedavno je otišla u penziju, ali je i tada radila kako bi obezbedila novac za kakav-takav život. Međutim, u poslednje vreme Mijailo nije ništa radio, pio je, a verujemo i da je bio nasilan prema svojoj ženi.

Ovako pričaju komšije iz zlatiborskog sela Rožanstvo posle tragedije u kojoj je u sredu oko 22 časa, Mijailo S. (68) ubio svoju suprugu Milinu S. (63), posle svađe u njihovoj porodičnoj kući. On je, prema prvim saznanjima istrage, kuhinjskim nožem prerezao vrat nemoćnoj ženi, a zatim je pokušao da se ubije.

- Zločin se dogodio u sredu oko 22 časa. Policija i zamenik Višeg javnog tužioca u Užicu odmah su izašli na teren, a na osnovu prikupljenih dokaza sumnja se da je Mijailo S. počinio ovaj zločin. On je Milini naneo smrtonosnu posekotinu nožem u predelu vrata, a oružje je nađeno na mestu zločina - rekao je "Novostima" izvor iz istrage. - Mijailo je zatim pokušao da izvrši samoubistvo, sebe je posekao po vratu, ali je u svesnom stanju prebačen u bolnicu.

Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju tela ubijene žene, da bi se nedvosmisleno utvrdilo da li je Milina S. usmrćena sa jednim ili više uboda nožem.

Mijailo S. je zbrinut u Opštoj bolnici u Užicu, a policija ga je kobne noći zatekla pored tela supruge koju je prethodno usmrtio.

- Pacijent je primljen u bolnicu sa posekotinom na vratu. Tokom noći je zbrinut na Odeljenju intenzivne nege, a u četvrtak je prebačen na odeljenje ORL i nije životno ugrožen - rekla nam je Danijela Vasiljević, portparol Zdravstvenog centra u Užicu.

ISTRAGA

IAKO treba sačekati rezultate obdukcije, do sada prikupljeni dokazi nedvosmisleno ukazuju da je Mijailo S. usmrtio svoju suprugu. Nakon okončanja istrage, protiv njega će biti podignuta optužnica za ovo teško krivično delo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Mile

15.11.2019. 03:11

Smrdaljivac jadni dzabe sto je pokusao sebe da ubije,dobro je sto nije sad nek crkne zoveci sa tim

partizanovac Sk

15.11.2019. 05:34

Овакве вести су добре уколико од читалаца желите да створите манијаке.....а нису лоше и за тираж.....али докле ...

Ema

15.11.2019. 09:14

uh,da mu poletimo u posjetu sa sve mandarinama i borovnicom ,da se opravi i dalje pravi sr.nja!

vlada

15.11.2019. 11:20

majku mu, kako uvek pokusaju da se ubiju posle zlocina, a retko to uspeju.pomozimo im da nestanu sa ovog sveta.