Duel Lutovca i Dolmagića
Duel Lutovca i Dolmagića

Partizanu dan viška za pripremu meča jeseni sa AZ Alkmarom

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.11.19. | 16:27

Crno-beli narednog petka domaćini Javoru

Vratio se Partizan pre pet dana na jednocifren bodovni zaostatak za liderom srpskog prvenstva, i dalje tinja nada u Humskoj kako bi ove sezone moglo da dođe do preokreta, da Parni valjak prestigne Crvenu zvezdu i vrati šampionski trofej u vitrine, međutim, u ovom trenutku plasman u narednu fazu Lige Evrope je prioritet cvih na crno-beloj strani Topčiderksog brda.

Zato će tim Sava Miloševića na teren već narednog petka, pošto je iz kancelarije Zajednice Superlige stiglo obaveštenje da je uvodni duel 17. kola, sa Javorom, na programu 22. novembra  od 18 časova.

Izabrane vesti

Razlog što Partizan ne igra u uobičajenom vikend terminu leži u planu Miloševića i njegovoh saradnika da imaju dan više na raspolaganju za pripremu, po svemu sudeći, ključnog gostovanja na međunarodnoj sceni, 28. novembra u Hagu. Tog dana Vladimir Stojković i njegove timske kolege će na megdan AZ Alkmaru u utakmici koja je, iz ugla srpskog predstavnika, označna najvažnijom tokom jesenjeg dela sezone.

Tabela Grupe L pokazuje da Holanđani imaju četiri boda više, što dalje znači da Partizan samo trijumf ostavlja u trci za plasman, uz priželjkivani poraz AZ-a na Old Trafordu u poslednjem kolu, kad se očekuje da u Beogradu padne nezainteresovana Astana. Jasno je da je za pripremu takvog duela svaki detalj bitan, pa će Savo Milošević imati pet dana, posle meča sa Javorom, da iskuje taktiku za duel u Holandiji.

Podsetimo, crno-beli su pre mesec i po dana savladali Javor u Ivanjici (2:0), golovima Lazara Markovića.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara