OVAKO SE DOČEKUJE PRAVA POP DIVA: Neda Ukraden u Dimitrovgradu!
Foto: Privatna Arhiva

OVAKO SE DOČEKUJE PRAVA POP DIVA: Neda Ukraden u Dimitrovgradu!

Stars -

Nezapamćeno interesovanje Bugara za vecerašnji koncert Nede Ukraden u Dimitrovgradu! Turisti dolaze autobusima iz Sofije!

Da je popularna u Bugarskoj, pop diva Neda Ukraden imala je prilike mnogo puta do sad da se uveri na mnogobrojnim koncertima širom Bugarske. Ali interesovanje koje vlada za Nedin današnji nastup na Trgu u Dimitrovgradu, u okviru manifestacje "Dani Caribrodske sušenice" prevazilazi sva očekivanja i naše pevačice i organizatora. Naime, u Sofiji, glavnom gradu Bugarske, bilbordima najavljuju Nedino gostovanje a prijavljen je dolazak čak 130 autobusa sa bugarskim turistima! I takodje, mnogo onih koji će svojim automobilima sami doći.

foto: Privatna Arhiva

- Kažu da ce mali pogranični grad Dimitrovgrad danas ugostiti na desetine hiljada turista. Sa nestrpljenjem i zadovoljstvom očekujem da nastupim na Trgu pred toliko ljudi koji će sigurna sam pevati i uživati kako u mojim pesmama tako i u specijalitetima, između ostalog i poznatoj "sušenici". A evo i kako izgleda bilbord u Sofiji , koji najavljuje Nedino gostovanje , na manifestaciji Dani Caribrodske sušenice u Dimitrovgradu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track