FSS se obratio navijačima: Pazite kako se ponašate, pod uslovnom smo kaznom

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.11.19. | 17:41

“Stadion je mesto popularizacije sporta”..., poručuju iz Saveza

Fudbalski savez Srbije (FSS) apelovao je na navijače da se ponašaju u skaldu sa zakonom i fer i sportski podrže selekciju Srbije u sutrašnjem duelu sa Ukrajinom.

Srbija se nalazi pod uslovnom kaznom Unije evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) zbog rasizma, pa su iz Saveza imali posebno obaveštenje za sve one koji sutra budu na stadionu Rajko Mitić
“Pozivamo navijače da dođu na vreme na stadion, da se ponašaju u skladu sa zakonom o pravilima ponašanja na sportskim priredbama i postupaju po nalozima redarske službe. Posebno ističemo da je zabranjeno unošenje predmeta koji mogu dovesti do narušavanja javnog reda i mira, povređivanja ostalih posetilaca, bilo kakvih vrsta pisanih transparenata ili parola (na platnu) sa porukama bilo koje sadržine, kao i pirotehničkih sredstava. Na stadion se mogu uneti isključivo zvanična obeležja Republike Srbije. Molimo sve navijače koji dođu na stadion da imaju u vidu sa smo pod uslovnom kaznom UEFA i da svaki sledeći prekršaj rizikuje još oštrije sankcije. Stadion je mesto popularizacije sporta, a ne mesto širenja bilo kakvih drugih poruka”, stoji u saopštenju FSS.

Izabrane vesti

Kapije stadiona biće otvorene tri sata pre početka sutrašnjeg meča, koji je zakazan za 15 sati.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara