Ovde su boravili Bil Klinton, princeza Dajana i DŽeki Kenedi, a sad možete i vi: Maharadžina palata u ponudi turistima, noćenje 8.000 dolara (VIDEO)

Novosti Online

16. 11. 2019. u 23:20

Ponuda uključuje batlera i vodiča koji će biti zadužen za stručno vođenje

Овде су боравили Бил Клинтон, принцеза Дајана и Џеки Кенеди, а сад можете и ви: Махараџина палата у понуди туристима, ноћење 8.000 долара (ВИДЕО)

Foto Airbnb

INDIJSKI maharadža oglasio je deo svoje palate u Džaipuru na sajtu za izdavanje nekretnina, Airbnb. Za oko 8.000 dolara po noćenju posetioci će moći da iskuse kraljevski život u 300 godina starom zdanju.

Maharadža obećava gostima "inspirativno putovanje u bogatu istoriju, kulturno nasleđe i umetničke tradicije kraljevske porodice Džaipura" tokom njihovog boravka u apartmanu Gadlija.

Ponuda uključuje batlera i vodiča koji će biti zadužen za stručno vođenje uključujući šoping turu, turističko razgledanje lokalnih muzeja i druge izlete, a sve je uključeno u cenu.

Ovo je prvi put da se palata nudi komercijalno. Raniji posetioci bili su bivši američki predsednik Bil Klinton, princeza Dajana i Džeki Kenedi.

— Mrs Cricket (@mrs_cricket59) November 15, 2019


Palatu je 1727. izgradio maharadža koji je utemeljio Džaipur, Savai Džai Sing II. Boravak u palati uključuje i lokalne kulinarske specijalitete i nudi predivan pogled na okolne Aravali brežuljke.

Foto Airbnb

Zarada od izdavanja apartmana biće uplaćena fondaciji princeze Dijae Kumari koja podržava žene i umetnike u seoskim područjima.


Foto Airbnb


— Indian Eagle (@indianeagle) November 13, 2019




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije