Princ Endrju prvi put odgovara na pitanja o vezi s Epstajnom

Tanjug

16. 11. 2019. u 23:59

Britanski princ Endrju prvi put je, u intervjuu za BBC, odgovarao na pitanja o vezama sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom

Принц Ендрју први пут одговара на питања о вези с Епстајном

AP Photo/Sang Tan, File

Britanski princ Endrju prvi put je, u intervjuu za BBC, odgovarao na pitanja o vezama sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, u kojem je priznao da je bila greška što je boravio u njegovoj kući.

Princ Endrju već je mesecima pod pritiskom zbog veza sa Epstajnom, 66-godišnjim američkim finansijerom koji je nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnica u dužem periodu izvršio samoubistvo u avgustu u zatvoru u Njujorku.

Godine 2010. princ Endrju je fotografisan kako se šeta sa Epstajnom u parku u Njujorku, dve godine nakon što je osuđen zbog podvođenja maloletnice.

"Mejl on sandej" je objavio fotografije princa u Epstajnovom stanu na Menhetnu koje su nastale otprilike u isto vreme, a tim povodom Endrju je rekao da je o tome mnogo puta razmišljao i da je na kraju zaključio da je to "definitivno bilo pogrešno".

Princ Endrju je izjavio i da se ne seća susreta sa Amerikankom koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vreme kada je bila maloletna.

"Ne sećam se da sam tu ženu ikad sreo", rekao je treće dete kraljice Elizabete Druge o Virdžiniji Roberts, u intervjuu za BBC2, čiji su pojedini izvodi objavljeni uoči večerašnjeg emitovanja intervjua.

Na ponovljeno pitanje da li se uopšte seća te žene, princ Endru je rekao: "Ne".

On je ipak dodao da svaki dan žali zbog toga što se družio sa Epstajnom i posle njegovog izlaska iz zatvora 2010. gde je služio kaznu zbog podvođenja jedne maloletnice na Floridi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

alfa...!

17.11.2019. 07:15

Ha ha ha ha ha ha,sad se ne seća da je seksao sa maloletnicom,izdaje ga pamćenje,slabo pamti a još brže zaboravlja...

неимени

17.11.2019. 11:31

@alfa...! - Он се тога ни онда није сећао.

Žutokljunac

17.11.2019. 07:43

Jel se greške priznaju zato sto nam je iskreno zao sto smo pogrešili ili zato sto su drugi nase greške otkrili ili oboje?