Engleski navijači se sprijateljili sa pristalicama tzv. Kosova: Psovali i vređali Srbiju! (VIDEO)

Novosti online

17. 11. 2019. u 14:10

Engleski navijači su se brzo “odomaćili” i sprijateljili sa njima, pa je tako u jednom od kafića došlo i do psovki i uvreda upućenih Srbiji

Енглески навијачи се спријатељили са присталицама тзв. Косова: Псовали и вређали Србију! (ВИДЕО)

Poruka podrške Foto: Tanjug/AP Photo/Visar Kryeziu

Engleska će večeras u Prištini odigrati meč protiv tzv. Kosova. Dočekani su kao veliki prijatelji uz zastave gostiju i velike banere podrške Rahimu Sterlingu koji je u Bugarskoj bio na meti rasističkih uvreda.


A, engleski navijači su se brzo “odomaćili” i sprijateljili sa njima, pa je tako u jednom od kafića došlo i do psovki i uvreda upućenih Srbiji.



- J**i Srbiju! - pevali su engleski navijači.


Englezi su odavno izborili plasman na EP, uz selekciju Češke, dok tzv. Kosovo očekuje plej-of Lige nacija.



— SportTime (@SportTi43915378) November 17, 2019


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

budimo iskreni...

17.11.2019. 14:44

...sve sto oni rade,raz tuce i bombardovanja,je kao da nas maze...daklem,ako je samo psovanje i vredjanje..."..nema problemmma"!Ispricacu Vam istinit dogadjaj..Dva Svajcarca,se oprastaju jedan od drugoga...Prvi kaze:"Zbogom,i zelim ti sve najbolje".Drugi ga gleda ipita:"Jel ti to najiskrenije"?Ovaj mu odgovara:"Bas od srca i najiskrenije!A sto pitas"?"Zato sto hocu da ti kazem hvala na isti nacin.."!!!???Znate kako,oni i kada dele "pravdu",veruju da su u pravu..I zato dragi nasi,na isti nacin!

КиМ

17.11.2019. 14:44

Беда остаје беда! Вековни непријатељи Србије! Трују им шиптари омладину са дрогом , само полако.

Perap

17.11.2019. 15:04

A šta drugo očekivati od engleskih navijača? Da ne očekuje neko možda univerzitetsko obrazovanje i manire? Pa samo pogledajte šta rade engleski turisti po Grčkim ostrvima-odvale se od alkohola pa bauljaju i povraćaju na sred ulice, gde obično i zaspu, i ostanu tako do ujutru.