ZADOVOLJAN IAKO JE POBEDA IZOSTALA

TADIĆ GRMEO POSLE LUKSEMBURGA, A SADA SPUŠTA LOPTU: Evo kakva su Dušanova očekivanja od duela sa Norveškom u baražu (KURIR TV)

Fudbal -

Dušan Tadić odigrao je još jednu sjajnu partiju u dresu Srbije, koja ipak nije uspela da savlada Ukrajinu (2:2).

Tadić se izborio za penal, zatim ga i realizovao, a onda je asistirao Mitroviću za drugi gol "orlova".

"Zaslužili smo da pobedimo, šteta smo primili ovaj nesrećni gol. Bilo je dosta dobrih stvari", rekao je posle meča fudbaler Ajaksa.

Iako je izostala pobeda, za razliku od prethodne utakmice sa Luksemburgom, Tadić je zadovoljniji današnom igrom "orlova" nego pre tri dana.

Podsetimo, on je posle duela sa Luksemburgom grmeo: "Sramno, sramno, ovako je moglo pre 60 godina". Sada je spustio loptu na zemlju.

"Zadovoljniji sam nego protiv Luksemburga, jer smo igrali protiv ozbiljnije reprezentacije i nismo imali mnogo padova. Moramo neke sitne detalje da ispravimo. Trebalo je manje inicijative da damo protivniku. Ali, sa druge strane, mi smo imali inicijativu, i svakako smo bili bolji. Konstantniji smo bili, ozbiljna ekipa ne bi smela da ima uspona i padova".

Srbija do Evropskog prvenstva može preko baraža. U martu će igrati sa Norveškom, a ako je savlada, onda i sa boljim iz duela Škotske i Bugarske.

"Norvešku dosta dobro poznajem, biće jako teško, igraju mnogo bolje kod kuće i imaju odlične igrače. Ali, mi verujemo u sebe, ovo nam je dosta dobar zamajac", zaključio je Dušan Tadić.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track