KURIR MEDIJSKI SPONZOR LEPE MANIFESTACIJE U BEOGRADU: Novak, Milica, Ivana - svi na Sajam sporta!
Foto: Profimedia, Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

To je to

KURIR MEDIJSKI SPONZOR LEPE MANIFESTACIJE U BEOGRADU: Novak, Milica, Ivana - svi na Sajam sporta!

Ostali sportovi -

Kraj no­ve­m­bra i ove go­di­ne obe­le­ži­će Sa­jam spo­r­ta, ko­ji će osmi put bi­ti odr­žan u Ha­li 1 Beo­gra­d­skog sa­j­ma od 22. do 24. no­ve­m­bra, i po­no­vo će bi­ti ideal­na pri­li­ka za ma­li­ša­ne da se upo­zna­ju sa svim spo­r­to­vi­ma i odlu­če ko­jim bi že­le­li da se ba­ve.

Da­kle, ro­di­te­lji, de­či­cu za ru­ke! Omo­gu­ći­te im da vi­de i pro­ba­ju spo­r­to­ve ko­ji ih za­ni­ma­ju, ali i da upo­zna­ju na­še na­j­ve­će zve­zde, ve­li­ke ša­m­pio­ne, ko­ji će im bi­ti na ra­spo­la­ga­nju. A bo­lju po­zi­v­ni­cu od upra­vo na­ših na­j­bo­ljih spo­r­ti­sta ne­ma po­tre­be ni smi­šlja­ti.

- Ćao, dru­ga­ri. Imam di­v­nu ve­st za sve vas lju­bi­te­lje spo­r­ta. Od 22. do 24. no­ve­m­bra Sa­jam spo­r­ta je u Ha­li 1, do­đi­te da se vi­di­mo i dru­ži­mo - ka­že Iva­na An­đu­šić Ma­k­si­mo­vić, osva­ja­či­ca 100. oli­m­pi­j­ske me­da­lje za Sr­bi­ju.

A zlat­na oli­m­pi­j­ka Mi­li­ca Man­dić sve je sme­sti­la u če­ti­ri re­či, ko­je za­pra­vo na­j­bo­lje opi­su­ju ide­ju i vred­nos­ti pred­sto­je­će ma­ni­fe­sta­ci­je:

- Sa­jam spo­r­ta spa­ja sve! Pli­vač Ča­ba Si­la­đi ta­ko­đe je imao bi­t­nu po­ru­ku svim ma­li­ša­ni­ma ko­ji bi že­le­li da se ba­ve spo­r­tom:

- Do­đi da sa­znaš za­što je va­žno bi­ti ve­li­ki i u po­be­di i u po­ra­zu.

Za kraj, di­re­k­t­no iz Ma­dri­da, gde igra za De­j­vis kup re­pre­zen­ta­ci­ju Sr­bi­je, ogla­sio se i No­vak:

- Po­zi­vam sve lju­bi­te­lje spo­r­ta da do­đu na Beo­gra­d­ski sa­jam u Ha­lu 1 od 22. do 24. no­ve­m­bra i da uži­va­ju na Sa­j­mu spo­r­ta. Sve na­j­bo­lje!

(Kurir.rs / G. F. / Foto:Profimedia, Dragana Udovičić, Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track