NavMenu

Donacija Imleka povodom Svetskog dana deteta

Izvor: eKapija Sreda, 20.11.2019. 15:07
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: nnasste/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija Imlek povodom Svetskog dana deteta obradovala je veliki broj mališana iz dečijih ustanova širom Srbije Moja Kravica mlečnim proizvodima, rančevima kao i informatičkom opremom.

Mlečne proizvode Imlek je donirao deci iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, udruženju roditelja Nurdor, Dečjem selu Dr Milorad Pavlović iz Sremske Mitrovice, kao i osnovnoj školi Kralj Petar I u Beogradu i vrtiću Vilenjak u Novom Sadu. Pored mlečnih proizvoda, kompanija Imlek donirala je neophodnu savremenu tehničku opremu u vidu računara, skenera, tableta i štampača, udruženju roditelja Nurdor, Prihvatilištu za decu Beograda, osnovnim školama Kralj Petar I i Vuk Karadžić u Beogradu i Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, kako bi motivisala učenike i studente, i obezbedila bolje uslove rada zaposlenima u školama.

- Svetski dan deteta je idealna prilika da se podsetimo ko su najvažniji članovi svake porodice, kao i da se skrene pažnja javnosti na sve obaveze koje društvo ima prema deci. Ovaj dan je značajan jer promoviše važnost konzumacije mleka kod dece školskog uzrasta, i u toku njihovog odrastanja. Cilj nam je da što češće sprovodimo ovakve aktivnosti i da time motivišemo i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija - izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose sa javnošću kompanije Imlek, navodi se u saopštenju kompanije.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.