Mornar ne da "titulu" najgoreg tima Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.11.19. | 20:36

Novi poraz, šesti u trećem po kvalitetu evropskom takmičenju...

Mornar iz Bara zadržao je epitet najlošijeg tima FIBA Lige šampiona, jedinog bez pobede. Ekipa koju sa klupe vodi Mihailo Pavićević tukla je u regionalnom takmičenju Zadar i nagovestila izlazak iz krize, ali u Češkoj novi neuspeh, šesti u trećem po kvalitetu evropskom takmičenju - 74:91

Crnogorci su katastrofalno otvorili utakmicu i dozvolili Nimburku da već u prvoj deonici stekne čak 18 poena prednosti - 24:6. U drugoj četvrtini gosti su se malo konsolidovali, uspeli da razliku smanje na deset poena, međutim to je bio njihov maksimum. Tokom trećeg dela igre Mornar se uglavnom održavao na tih minus deset, da bi u poslednjih deset minuta prednost Čeha ponovo počela da raste. Zaustavila se na plus 17.

Izabrane vesti

Vojteh Hruban sa 28 poena bio je daleko najbolji akter susreta, po 15 su ubacili Dalton i Bohačik. Na drugoj strani po 17 koševa za Antabiju Volera i Džejkoba Pulena, Milko Bjelica dodao je 12. 

Teoretski, Mornar nije izgubio šanse da završi u TOP 4 u grupi C pošto do kraja ima još osam rundi, ali jasno je da ovakvom igrom ne može da se nada ni časnom oproštaju od ovog takmičenja, a ne drugoj fazi.  

FIBA LIGA ŠAMPIONA - 6. KOLO

GRUPA C

Utorak
Riga - Tenerife 64:68

Sreda
Gacijantep - Nižnji 79:76
Nimburk - Mornar 91:74

20.00: (1,45) Bamberg (15,0) Peristeri (3,05)

*** kvote su podložne promenama


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara