Policija, rotacija
Shutterstock
Policija, rotacija

Shutterstock

Policija, rotacija, Foto: Shutterstock

 

*  Devojčica Nikolina (12), koja pohađa „College Michelet“, dobila je stravične pretnje

* Od dečaka s kojim ide u razred

* On joj je, poslao snimak u kojem joj pokazuje noževe sa kojima će se zaklati

Užas u predgrađu Pariza! Devojčica Nikolina (12), koja pohađa „College Michelet“, dobila je stravične pretnje od Arona Kasija, dečaka s kojim ide u razred. On joj je, naime, poslao snimak u kojem joj pokazuje noževe i kaže da će ih poneti sutradan i nastavlja: „Samo za tebe, Nikolina, sve ovo je za tebe.“ 

Onda pokazuje nož po nož i govori koji je za šta (besplatno klanje, razbijanje usta…).

 

„Ovako razmišljaju deca od 12 godina, to je porodična edukacija, koja je ravna nuli. Odakle tolika mržnja u tako malom detetu“, napisala je Nikolinina majka na Fejsbuku.

Zabrinuti roditelji Nena i Nikola su već imali sastanak sa direktorom i predočili su mu situaciju.

On i njegove kolege su šokirane mržnjom i pretnjama koje je uputio jedan dvanaestogodišnjak. Obećali su da će preduzeti sve potrebne mere koje su u njihovoj nadležnosti, a slučaj je prijavljen policiji.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Nikolina je sa ostalom decom radila domaće zadatke putem Snepčata, međutim u jednom trenutku je taj dečak ostavio tonsku poruku da ostali prestanu da se dopisuju. Tada je ispala svađa, a Arno je potom Nikolini opsovao majku srpsku - priča Nena.

Naša sagovornica objašnjava da joj se tada ćerka požalila, nakon čega joj je ona naložila da momentalno napusti tu grupu za dopisivanje.

- Nakon što je moja ćerka napustila grupu za dopisivanje, ujutro joj je drugarica poslala snimak koji je Arno poslao na grupu, a na kojem se vide noževi i najgnusnije pretnje upućene Nikolini. Pričao je da će je besplatno zaklati - kaže devojčicina majka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nikolina je potom s majkom Nena otišla u školu i prijavila slučaj direktoru škole koji je odmah naložio da se dečak izbaci iz škole.

- Čitava uprava škole bila je šokirana snimkom, a kada je Arno došao u školu, u njegovom rancu pronađeni su noževi. Slučaj smo prijavili i policiji, ali smo odlučili da ne podnosimo tužbu, pošto je obrazovna ustanova brzo reagovala. Nikolina se smirila i ima podršku ostale dece.

Majka dvanaestogodišnje Nikoline ističe da je majka napasnog dečaka pokušala da kontaktira s njom, ali da je ona to odbila.

- Ne želim da pričam s njom. Njen sin je izbačen iz škole a policija je donela odluku da do 3. decembra ne sme da napušta kuću. Tek tada će moći da izađe i da krene u novu školu - kaže Nena.

BONUS VIDEO: Najdramatičniji kadrovi. Evo šta se juče dešavalo u Jerkoviću

 

Alžirac iz Pariza preti Srbima!

Pavle Bihali, lider pokreta „Levijatan“, objavio je na svom Tviter nalogu snimak koji je navodno dobio iz Francuske i u kojem jedan mladi Alžirac iznosi zastrašujuće pretnje srpskom, ali i francuskom narodu, preteći da će nam svima poskidati glave, pritom pozivajući Albance da nas istrebe.

„Srbi, ako ne budete mirni, istrebićemo vaš narod. Uostalom, kao i sve Francuze. Totalno istrebljenje! Znate šta bi trebalo da uradimo? Albanci... Trebalo bi da Albanci uzmu organe iz Srba! U redu, svih Srba! Treba da ubijemo vaš narod i svima odsečemo glave. Da napravimo od Srbije islamsku državu. Razumete šta hoću da kažem? Vaš narod treba da istrebimo. Ja sam Alžirac 100 odsto“, kazao je Alžirac.