≫ 

Panika u Hagu zbog dolaska Grobara: Vlast u strahu od huligana, smanjen sektor navijačima Partizana!

Razlog je činjenica da će se na jednom mestu naći frakcije crno-belih, huligani Den Haga i pristalice AZ Alkmara

  • 12
FK Partizan, Grobari Foto: MN Press

Neće Partizan biti bez podrške u predstojećem meču 5. kola grupne faze Lige Evrope, u kome u četvrtak od 18.55 časova gostuje AZ Alkmaru, ali je broj pristalica crno-belih koji će moći da prisustvuju meču u Hagu smanjen na insistiranje tamošnjih lokalnih vlasti.

Tačnije, iz bezbednosnih razloga smanjen je gostujući sektor na stadionu “Karz Džins”, pa će crno-bele, umesto 750 koliko im je sledovalo shodno kapacitetu objekta, bodriti oko 500 najvernijih pristalica, koje će pokušati da pomognu ekipi da se domogne pozitivnog rezultata, samim tim dođe i nadomak plasmana u drugu fazu takmičenja.

Odluku o smanjenju sektora je donela bivša gradonačelnica Haga – Polin Kristin Krik, strepeći od mogućih nevolja i incideneta, pošto će se na jednom mestu naći verovatno tri frakcije “grobara”, zatim pristalice Den Haga koje u Holandiji prati glas ozbiljnih huligana, te i navijači AZ Alkmara, koji će podržavati svoj tim.

Iako je Krikova napustila mesto gradonačelnika početkom oktobra, njen naslednik Johan Remkes, očito upoznat sa problematikom, nije promenio odluku, te je u Beograd isporučeno 500 ulaznica za navijački sektor, kao 200 za oficijelni deo ekspedicije, koji, pak, nema nikakve veze sa navijačkom tribinom.

Video: Ori se pesma Grobara na Old Trafordu

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lajte psi...

    25. novembar 2019 | 15:10

    ...jer i ovako razjedinjeni, za vas smo strah i trepet !

  • ⚫⚪⚪⚫

    25. novembar 2019 | 15:14

    Naravni, znaji koliko smo jaki. Gazi samo, dole Hag!

  • mima

    25. novembar 2019 | 14:56

    al smo poznati u svetu, milina videti i cuti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA