Umesto protesta u Preševu odavanje pošte žrtvama zemljotresa u Albaniji

Umesto protesta “Dosta je više, Dolina traži rešenje”, koji je u Preševu planiran za četvrtak na nacionionalni praznik Albanije – Dan zastave, 28. novembra, u ovom gradu će ispred Doma kulture biti odata pošta žrtvama zemljotresa u Albaniji, odlučili su organizatori protesta.

 Bujanovačke prenose da u Organizacionom odboru protesta navode da će umesto protesta organizovati skup solidarnosti sa žrtvama zemljotresa pod motom “Albanijo, Dolina je sa vama”.

“Skup solidarnosti biće održan sutra u 11 sati, ispred Doma kulture Abdulla Krashnica u Preševu”, kažu organizatori i pozivaju građane da svi zajedno “podelimo bol sa našom braćom i sestrama”.

O ovom skupu, kako javljaju juGmedii naši ljudi iz dijaspore, obaveštavaju se preko letaka i Albanci koji žive u inostranstvu:

Dodaje se da razlozi za protest nisu prestali te da će vreme i kesto protestnog skupa biti naknadno određeni.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

2 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Владан
27.11.2019. 14:45

Ma kakav protest, žandarmerija nek opravda svoje visoke plate.
Inače saučešće poginulim u zemljotresu

Bot
27.11.2019. 20:37

Moje saučešċe našoj braċi Albancima u ovom tragičnom trenutku za albanski narod.