Milošević: Nema vremena za kukanje

Nakon remija sa AZ Alkmarom, trener Partizana Savo Milošević kaže da nema vremena za kukanje, već se moraju izvući pouke iz ovakvih mečeva.

Partizan je vodio sa 2:0 do 88. minuta, ali je utakmica završena 2:2.

"Odigrali smo dobro 85 minuta, a onda smo ušli u konfuziju. Na to su uticale izmene koje sam izvršio i na meni je odgovornost. Nemam šta da zamerim momcima, u velikom delu meča smo poštovali sve što smo se dogovorili", rekao je Milošević.

On je istakao da je njegovoj ekipi "išlo fenomenalno", ali da nisu iskorišćene prilike da se zatvori utakmica, a prvi gol Alkmara je potpuno poremetio ekipu.

"Dešava se, doduše retko, da primite onakav gol koji je stvorio pritisak za kojim nije bilo potrebe, jer smo imali i rezultat i igrača više u tom momentu. Sve su to stvari iz kojih moramo da naučimo."

Milošević je, ipak, zadovoljan izdanjem Partizana u Evropi ove godine.

"Još jednom smo pokazali da možemo da se takmičimo sa ozbiljnim ekipama u Evropi, a danas smo uspeli da ih nadigramo, praktično tokom celog meča, u svim segmentima igre. Razočarani smo, ali kada se sabere sve šta smo uradili ove godine u Evropi, mislim da možemo biti zadovoljni", rekao je trener crno-belih.

Uveren je da će njegovi igrači izvući pouke i da će ekipa biti sve bolja.

"Ušli smo u konfuziju u poslednjih deset minuta, a to je u evropskim utakmicama nedopustivo. Mislim da učimo dosta, da smo sve bolji i jači, nema vremena za kukanje", zaključio je Milošević.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво