≫ 

Milošević: Ja sam kriv, moje izmene su bile pogrešne!

Šef stručnog štaba crno-belih preuzeo odgovornost za sve ono što se dešavalo u Holandiji

  • 59
Savo Milošević FK Partizan Foto: Miroslav Todorović

Trener Partizana Savo Milošević preuzeo je krivicu za to što su crno-beli u finišu meča protiv AZ Alkmara ispustili pobedu!

Podsetimo, Partizan je vodio sa 2:0 do 89. minuta, ali je Drujf u 89. i 93. šokirao crno-bele.

- Odigrali smo dobro 85 minuta, a onda smo ušli u konfuziju. Na to su uticale izmene koje sam izvršio i na meni je odgovornost. Nemam šta da zamerim momcima, u velikom delu meča smo ispoštovali sve što smo se dogovorili - rekao je Milošević i dodao:

- Dešava se, doduše retko, da primite onakav gol koji je stvorio pritisak za kojim nije bilo potrebe, jer smo imali i rezultat i igrača više u tom momentu. Sve su to stvari iz kojih moramo da naučimo. Ušli smo u konfuziju u poslednjih 10 minuta, a to je u evropskim utakmicama nedopustivo. Mislim da učimo dosta, da smo sve bolji i jači, nema vremena za kukanje.

FK Partizan, Savo Milošević Foto: partizan.rs

Uputio je Milošević i pohvalne reči.

- Još jednom smo pokazali da možemo da se takmičimo sa ozbiljnim ekipama u Evropi, a danas smo uspeli da ih nadigramo, praktično tokom celog meča, u svim segmentima igre. Razočarani smo, ali kada se sve sabere šta smo uradili ove godine u Evropi, mislim da možemo biti zadovoljni - jasan je bio trener Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksa

    29. novembar 2019 | 07:13

    Kad trener,prizna gresku,to je dobra stvar ali sta od toga. Pokazalo se po ko zna koji put, a pogotovo za Partizan, da se rezultat ne brani bunkerom apogotovu kad si bolji??

  • ja sam ja

    29. novembar 2019 | 07:26

    gospodine milosevicu trebali ste da NAUCITE od utakmice sa astanom gde je bila slicna situacija.. promasili smo more sansi da zavrsimo mec a na kraju strepeli da ostane 1:2. Sve se isto ponovilo ali vi niste naucili lekciju i sinoc ste primili i drugi gol!! Nema opravdanja da se iz ovih utakmica uči!! Na poluvremenu si trebao da izribas i sumu i sadika zbog sebicnosti!!! pa bi mozda u drugom poluvremenu dali jos koji gol a ovak kad si ih pohvalio oni su nastavili da budu leo mesi i kristijano ronaldo

  • Vladimir

    28. novembar 2019 | 23:17

    A onda kada 2086 godine naucite ukinuce fudbal. Samo ti i Miloje ucite iz poraza!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA