Северна Кореја тестирала супервелики ракетни систем са вишеструким лансирањем

© AP Photo / Korean Central News Agency/Korea News ServiceТестирање севернокорејског супер-великог ракетног система са вишеструким лансирањем
Тестирање севернокорејског супер-великог ракетног система са вишеструким лансирањем  - Sputnik Србија
Пратите нас
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун надгледао је „успешно тестирање“ супервеликог ракетног система са вишеструким лансирањем и изразио „велико задовољство“, пренели су севернокорејски медији.

Државна агенција КЦНА потврдила је да је циљ тог лансирања било испитивање борбене примене оружја, што је доказало његову „војну и техничку супериорност и чврсту поузданост“, преноси Ројтерс.

Северна Кореја је у четвртак испалила два пројектила кратког домета у море недалеко од источне обале, објавила је јужнокорејска војска, пренео је Танјуг.

© AP Photo / Korean Central News Agency/Korea News ServiceСевернокорејски лидер Ким Џонг Ун надгледао је "успешно тестирање" супер-великог ракетног система са вишеструким лансирањем и изразио "велико задовољство".
Северна Кореја тестирала супервелики ракетни систем са вишеструким лансирањем - Sputnik Србија
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун надгледао је "успешно тестирање" супер-великог ракетног система са вишеструким лансирањем и изразио "велико задовољство".
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала