Nešto novo u našem fudbalu: Idemo na Marakanu da pobedimo Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.11.19. | 13:36

Veliki optimizam u Voždovcu

Malo je timova odlučnih da se upuste u borbu prsa u prsa sa Crvenom zvezdom. Obično se pred duel sa aktuelnom prvakom, još na njegovom bunjištu, mogu čuti fraze „nemamo šta da izgubimo“, „idemo da se odmerimo“, „valja biti realan, bodove ćemo potražiti na drugom mestu“. No, u Voždovcu, pošto sami sebe nazivaju „klub kao nijedan drugi“, rešili su da se drugačije postave pred jedan od zanimljivijih duela 18. kola Superlige.

Zmajevi hrabro ističu da na Marakanu dolaze s namerom da iznenade favorita.
Iako gostujemo prvaku države i predstavniku Srbije u Ligi šampiona, ne idemo sa belom zastavom na stadion „Rajko Mitić“, već idemo da pobedimo. To je primarni cilj. Ove sezone odlično igramo na gostovanjima, odneli smo sva tri boda i sa stadiona Vojvodine i Partizana, a sutrašnja pobeda samo bi bila šlag na tortu u ovoj sjajnoj sezoni“, otpimista je Jovan Nišić, vezista Voždovca.

Izabrane vesti

Verovatno posebno motivisan protiv crveno-belih, jer je letos stigao na krov Tržnog centra „Stadion“ iz Partizana. Zanimljivo je da na isti način razonuje i trener Radomir Koković.
Nas ne sme da zavara loše izdanje Zvezde protiv Bajerna, poseduju crveno-beli izuzetan kvalitet i moramo da budemo vrlo oprezni i koncentrisani ako želimo da ostvarimo dobar rezultat. Dobro igramo na gostovanju ove sezone, i nadam se da ćemo i sutra podići kvalitet igre. Tri boda protiv Crvene zvezde su pojednaka kao tri boda protiv Proletera i nekog drugog protivnika i mi idemo da se nadigravamo, pobedimo i nastavimo svoju seriju sjajnih igara“, pojasnio je trener Voždovca.

Da gosti imaju čemu da se nadaju potvrđuje podatak da su jedini tim našeg prvenstva koji je u dosadašnjem toku takmičenja svakom rivalu daop makar po gol.
Gostujemo Crvenoj zvezdi u specifičnoj situaciji za nju. Doživela je težak poraz od Bajerna, i koliko to može biti dobro za nas, može biti i loše. Dobro je zato što je sada poljuljana, ali loše jer može biti još više motivisana da pred svojim navijačima popravi utisak i vrati se u pobednički ritam pred odlučujuće mečeve u prvenstvu i Ligi šampiona“, dodao je Radomir Koković.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara