Podgoričanki osumnjičenoj da je izbola mladića u srce pritvor do 30 dana: Ranije robijala 8 godina

Ona je pravosnažno osuđena 2000. godine i to na osam godina zatvora jer je izazvala požar u kom su stradale njena jednomesečna ćerka E.D. i jednogodišnja ćerka njene prijateljice Dž.L.

  • 3

Istražni sudija Višeg suda, odredio je pritvor do 30 dana osumnjičenoj Raziji D. (42) koja je uhapšena zbog sumnje da je ubila 18. godišnjeg B.V.

Ona je pred inspektorima Centra bezbednosti Podgorica rekla da je B.V. hteo da se ubije i da ga je ona slučajno ubola nožem.

Razija D. je odranije poznata policijskim i sudskim organima. Ona je pravosnažno osuđena 2000. godine i to na osam godina zatvora jer je izazvala požar u kom su stradale njena jednomesečna ćerka E.D. i jednogodišnja ćerka njene prijateljice Dž.L.

Osumnjičena i njena prijateljica su u noći između 1. i 2. februara 1999. godine, izazvale opasnost usled koje su u požaru stradale njihove kćerke.  Tada je to delo kvalifikovano kao teško krivično delo protiv opšte sigurnosti u sticaju sa izazivanjem opšte opasnosti.

Razija se sumnjiči da je sinoć, na Starom aerodromu u Podgorici, nožem ubila mladića B.V. koji je kasnije preminuo u Kliničkom centru.

Nesrećni mladić je uboden nožem u predelu srca, te su svi pokušaji lekara da ga spasu bili bezuspešni.

(Telegraf.rs/CDM)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    30. novembar 2019 | 07:48

    Kada će teror žena nad muškarcima prestati!? Psihofizičko zlostavljanje muškaraca je postalo neizdrživo! Zahtevamo od institucija da reaguju jer je doteralo do kraja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA