• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić poslao telegram Milu, Drašković o "ludacima"

Izvor mondo.me

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je pozdravni telegram delegatima kongresa vladajuće Demokratske partije socijalista Crne Gore. Rasim Ljajić lično u Podgorici. Milo Đukanović jedini kandidat za predsednika DPS.

 Milo Đukanović dobio telegram od Vučića Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

U Podgorici je održan Kongres Demokratske partije socijalista Crne Gore, a gosti iz Srbije bili su ministar Rasim Ljajić, kao i Vuk Drašković i Nenad Čanak.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je pozdravni telegram delegatima kongresa vladajuće crnogorske političke partije, dok je Vuk Drašković govorio o "ludacima" sa početka 20. i sa kraja 20. veka.

Možda će vas zanimati

"Reče jedan hroničar - samo je ludak rođen na Cetinju mogao da se 1. decembra odvaži se da proglasi stvaranje države Jugoslavije. Ali, samo su se sto puta luđi od njega odvažili da krajem 20. veka sruše tu veliku i nezaboravnu državu", poručio je književnik i lider Srpskog pokreta obnove.

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da pod junaštvom danas smatra - neodustajanje od Evropske unije i nezavisne Crne Gore.

"Vi potomcima imate da ostavite Crnu Goru koju ste stvorili", dodao je Čanak.

Ministar u Vladi Srbije Rasim Ljajić rekao je da u Crnoj Gori ima toliko prijatelja da se ne oseća kao gost i izrazio nadu da će se odnosi Srbije i Crne Gore unapređivati, dok je predsednik Vlade Severne Makedonije Zoran Zaev sa govornice poručio da je "uspeh DPS-a - uspeh Crne Gore" i da je Crna Gora "regionalni lider u evropskim integracijama".

Inače, delegati Kongresa DPS biraju predsednika i druge organe stranke. Jedini kandidat za predsednika je Milo Đukanović, a kandidat za potpredsednika stranke je premijer Duško Marković.

Opširnije pročitajte na www.mondo.me.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vjekoslav

Put u NATO Crne Gore treba da bude putokaz Srbiji i ostalima. Vuk je uvek istinu govorio ma koliko gorka bila

Šteta

Ko je kome ovde uzor i idol???!!!

Naim Jožek

Ooonn J E D I N I. pa dokle bre da bude jedinac ima još 500 000 u cenoj Gori daj bre neko drugi...da mu ime više nečujemo. Faka mada

special image