Milo Đukanović u panici zbog porno filmova: Duško Knežević sprema snimak orgija za politički cunami

Novosti online

30. 11. 2019. u 19:06

Visoki funkcioneri DPS-a za svoje orgije koristili su najmanje desetak stanova u Podgorici i na Primorju

Мило Ђукановић у паници због порно филмова: Душко Кнежевић спрема снимак оргија за политички цунами

FOTO TANjUG/ KABINET PREDSEDNICE VLADE SRBIJE/ SLOBODAN MILjEVIC

Visoki funkcioneri DPS-a za svoje orgije koristili su najmanje desetak stanova u Podgorici i na Primorju, a koji su bili u posedu biznismena Duška Kneževića.

Stanovi su bili opremljeni kamerama i sve što se unutra dešavalo zabeleženo je. Te stanove su godinama koristili najveći državni funkcioneri Crne Gore za provod daleko od očiju javnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, i jedan od svedoka saradnika u predmetima protiv Duška Kneževića potvrdio je istražiteljima da su postojali ti stanovi i da su oni bili pokriveni opremom za audio i video snimanje. Takođe, on je dao i tačne adrese jednog broja stanova istražiteljima.

Sam Duško Knežević nije želeo sa detaljno govori o ovim informacijama.

- Tačno je da imam jedan broj stanova koje su koristili funkcioneri DPS-a za provod i da imam mnogo snimaka. Toliko za sada, ide izborna kampanja, pa ćemo da vidimo šta će se dalje dešavati - rekao je Knežević.

Svi snimci, sa tih kamera, kako se saznaje, na vreme su sklonjeni, tako da istražitelji nisu mogli da uklone ono što su kamere zabeležile.

(Borba.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Zigula37

30.11.2019. 19:41

Xaxaxaxax svi znamo da ce Djuka na kraju da oprosti Knezevicu a da ce snimci nestati interes ispred svega.

Saša

30.11.2019. 21:55

Otkad je ovaj predsednik? Od otcepljenja? Za ovog ne ciči zapad da je diktator i vlada u nedogled. Ko god vole Nato može i sto mandata da ima, samo protivnici su odma diktatori.

Vidovdan

01.12.2019. 14:54

Kad-tad pravda stigne. Mnogi dotle plate visoke cehove, trpe nepravdu... Ali, svi oni mirno spavaju za račliku od ovih jadnih i loših ljudi, a nikakvih patriota koji ne cene svoje poreklo. Sram da ih bude!