Tumbaković ni reč o Hrvatima

Novosti online

01. 12. 2019. u 11:24

Prvo skoči, pa reci hop. Moramo da prođemo baraž da bi smo pričali o bilo čemu drugom – rekao je selektor “orlova”

Тумбаковић ни реч о Хрватима

Ljubiša Tumbaković Foto: N. Paraušić

Fudbalska reprezentacija Srbije dobila je potencijalne rivale na predstojećem šampionatu Evrope, ali selektor “orlova” Ljubiša Tumbaković nije želeo previše da priča o eventualnim duelima u D grupi, koja će se igrati u Londonu i Glazgovu.

- Čini mi se da su grupe vrlo ujednačene. U grupi u koju mi možemo da upadnemo favorit je Engleska. Možda se izdvaja grupa u kojoj su Portugalci, Francuzi i Nemci, ali uvek se jedna tako formira da privuče najviše pažnje. Mislim da je kvalitet ravnomerno raspoređen, pa će biti dobrih i uzbudljivih utakmica – rekao je za “Sportski žurnal” Tumbaković.

Iskusni strateg nije bio rečit o potencijalnim duelima sa Engleskom, Češkom i Hrvatskom.

- Prvo skoči, pa reci hop. Moramo da prođemo baraž da bi smo pričali o bilo čemu drugom – rekao je Ljubiša Tumbaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Nedjo

01.12.2019. 13:21

Bolje bi bilo da ne prodjemo baraz. Da se igraci ne sramote a i mi Srbi u citavoj Evropi. Tumbakovic izgleda kao neki penzioner kojeg niko ne sljivi ni pet posto. Treba nam trener od respekta i znanja. Kvalitetnih igraca imamo dovoljno. Treba najbolje probrati. Napraviti dobru ekipu, koja ce da se bori. Ne moze uvjek da se pobjedi ali onda se sa obrazom gubi. To nece fudbalski savez, pa prema tome najbolje bi bilo da nigde ne ide ova nasa ekipa. Ako nista, da nas ne sramote. Dosta je bilo.