Benova analiza: ''Zvezda veliki, superioran tim, izašli smo u presing, osvojili mnogo lopti...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.12.2019.
13:35
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sve je začinio i još jdnim golom u samom finišu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je počela da se oporavlja od debakla protiv Bajerna u Ligi šampiona (0:6). Sinoćnja pobeda od 2:0 nad Voždovcem značajno je popravila raspoloženje na ''Marakani'', a jedan od najzapaženijih aktera ovog meča bio je i El Fardu Ben, strelac drugog gola, u nadoknadi vremena.

Posle meča, Ben je u razgovoru za klupski sajt izrazio veliko zadovoljstvo i igrom i pobedom crveno-belih.

''Za nas je bilo mnogo važno da smo odigrali drugi deo meča na tako zavidnom nivou. Ostvarili smo značajnu pobedu koja nam vraća samopouzdanje pred nekoliko važnih mečeva u finišu ovog dela sezone.

Nije nam bilo lako posle poraza od Bajerna i zato sam srećan zbog reakcije tima. Potvrdili smo da smo i dalje veliki tim, superioran u ligi i da imamo pravi karakter.

Želeli smo pobedu iznad svega, izašli smo u presing, osvojili smo mnogo lopti što nam je omogućavalo da lakše ugrožavamo rivala.

Stvorili smo brojne prilike, postigli samo dva gola a i našim navijačima priredili jedno mnogo interesantnije poluvreme od prvog. Međutim, Voždovac je tehnički dobro potkovan tim, nije bilo lako poraziti ih na ovaj način'', objasnio je Ben.

Dodao je i da je odmorniji od ostatka ekipe, jer nije licenciran za Ligu šampiona, a na kraju je najavio i osvajanje nova tri boda.

''Nikad nije bilo lako protiv Mladosti, ali ova pobeda nam je u dobroj meri povratila samopouzdanje. Idemo u Lučane po nova tri boda, naši ciljevi su uvek najviši'', poručio je Ben.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrgud1_dq
Monday, 02.12.2019
08:16

Ima li neko realan u Zvezdi?Normalno,ne pominjete da je Voždovac besramno pokraden.Stidi se!

avatar
Zvezdo Zvezdana
Sunday, 01.12.2019
22:49

Koji je ovo neprofesionalizam sa ne puštanjem komentara?! Da li je iko dobio odgovor na to pitanje od vašeg admina?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 01.12.2019
16:51

Vozdovac se nije ni video na terenu kao ni njihov autobus koji su parkirali ispred svog sesnaesterca. Na Marakani je fudbal pobedio anti-fudbal.

avatar
Nedeljko Panic
Monday, 02.12.2019
11:05

Antifudbal je vas vodeci gol iz ofsajda.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 01.12.2019
15:45

Kakav je to klub koji vraća sebi samopouzdanje pobedama koje im donose sudije tako što svojim odlukama bukvalno od poraza naprave pobedu jer ne verujem da bi Ben došao u onakvu poziciju u poslednjem minutu da je voždovac vodio kao što bi vodio da nije pokraden. Kakav je to tim koji se hvali igrom koja je plod sudijskog kriterijuma tako da se nad veznim igračima voždovca koji treba da prenesu loptu i organizuju napad ne svira faul, a njima se svira svaki pokušaj da im se oduzme lopta. Nemoguće je igrati protiv takvog suđenja, Bajern i Totenhem ne bi zvezdu pobeđivali u SL sa njenim sudijama, a ne Inđija, Napredak, rad, javor i voždovac koji "nemaju banke" i gde "ne igraju budžeti".

avatar
svojnasvome
Sunday, 01.12.2019
14:51

Ajde ispirajte mozak javnosti, vama su isprani i razmisljate kao zombiji pa mislite svi su oko vas ludi, slepi kod očiju i srecni su samim tim kad se "veliki" igraci zvezde obrate javnosti

avatar
REVØLT
Sunday, 01.12.2019
14:50

Obraza bez. Dzabe mu sto je pljunuti Dzejmi Foks.