POBEDA SNS U VELIKOM ORAŠJU: Na izborima za Savet mesne zajednice građani podržali politiku budućnosti
Foto: Printscreen Youtube

izdominirali

POBEDA SNS U VELIKOM ORAŠJU: Na izborima za Savet mesne zajednice građani podržali politiku budućnosti

Srbija -

Čak 55.79 odsto, tačnije 968 od ukupno 1.738 glasača, podržalo je danas listu Srpske napredne stranke na izborima za Savet mesne zajednice Veliko Orašje u opštini Velika Plana. Glasanje se sprovodilo na 3 glasačka mesta, a u Savetu MZ Veliko Orašje biće 11 novoizabranih članova Srpske napredne stranke.

Ovom velikom pobedom potvrđena je politička dominacija SNS i podrška politici budućnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića u opštini Velika Plana i Podunavskom okrugu. Ni u Velikom Orašju druge političke opcije nisu kandidovale svoje liste iz već poznatih razloga. Niti imaju kandidate, niti ima ko da ih podrži.

Veliko Orašje je bila prva mesna zajednica u opštini Velika Plana u kojoj je 2015. godine Srpska napredna stranka porazila prethodnu vlast. Zatekli su dug od 7 miliona dinara, koji je u međuvremenu izmiren i mesna zajednica Veliko Orašje funkcioniše bez ikakvih problema.

- SNS radi u interesu građana, rezultati politike razvoja vidljivi su na svakom koraku, u svakom mestu. Zbog toga nam birači daju tako veliku podršku, ističu u OO SNS Velika Plana.

(Kurir.rs/e-podunavlje)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track