sreda, 24. aprila 2024.

Uspešan nastup karatista u Obrenovcu

Objavljeno: 2. decembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na tradicionalnom karate turniru “ Trofej Obrenovca“ na kome je nastupilo preko 50 karate klubova sa oko 400 takmičara, valjevski karate klub „014“ imao je sedam takmičara, šest u kategoriji kata i jednim u kategoriji kumite-borbama. Svi takmičari, koje su predvodili treneri Čedomir Bjkin i Vladan Živanović, postigli su veoma dobre rezultate.

U svojim uzrasnim kategorijama nastupili su: pionirke 2009 godište- Tamara Dražić, koja je osvojila prvo mesto u apsolutnoj i klasi E, Ivana Matić koja je osvojila prvo mesto u klasi D, Ana Živanović koja je osvojila drugo mesto u apsolutnoj i klasi D, Anđela Mitrović koja je u klasi E osvojila drugo mesto.

U kategoriji pionirki uzrast 2010. godište Višnja Đurđević zauzela je drugo mesto. U klasi E za pionire 2009. godište Nikola Petrović osvojio je prvo mesto. Jedini takmičar u kategoriji borbi Aleksandar Milošević u svojoj kategoriji osvojio je treće mesto.

Svi takmičari KK 014 Valjevo, na ovom turniru pokazali su visok stepen spremnosti i demonstrirali usvojena znanja i tehnike kojim ih uče treneri Milan Lepojević, Milenko Lukić, Vladan Živanović, Predrag Branković i Čedomir Bajkin i dokazali da KK 014 Valjevo dostojanstveno predstavlja svoj grad koji sve više postaje grad karatea.

 

Uspesi mladih sportista KK 014 Valjevo, dokazuju da i mali sportovi sa skromnim budžetima i skromnim uslovima za treniranje, mogu postići zavidne rezultate. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *