UBEDLJIVA POBEDA SNS U LOZNICI: Na izborima za članove Saveta mesnih zajednica osvojili 303 mandata
Foto: Kurir/T. Ilić

biračko pravo iskoristilo je 14.876 građana

UBEDLJIVA POBEDA SNS U LOZNICI: Na izborima za članove Saveta mesnih zajednica osvojili 303 mandata

Politika -

LOZNICA - Građani Loznice su na juče održanim izborima za članove Saveta mesnih zajednica u 55 od ukupno 56 mesnih zajednica pružili apsolutno poverenje listi kandidata koje podržava Srpska napredna stranka, dok je u jednoj mesnoj zajednici njihova lista osvojila dva od pet mandata, saopšteno je danas iz Gradskog odbora lozničkih naprednjaka.

Član Predsedništva i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Loznica, gradonačelnik Vidoje Petrović izjavio je da je ‘’to priznanje za dosadašnji rad i najbolja potvrda ispravne i odgovorne politike koju vodi Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem’’.

foto: Kurir/T. Ilić

- Ovo je značajan doprinos izgradnji demokratskog društva i daljem jačanju mesne samouprave na putu decentralizacije ali i pružanja šanse novim mladim ljudima u vremenu bržeg privrednog i sveopšteg oporavka kako Loznice, tako i Srbije u celini – ocenio je Petrović, stoji u saopštenju naprednjaka.

Od 73.928 birača svoje biračko pravo iskoristilo je 14.876, odnosno 20,12 odsto od ukupnog broja upisanih. Ukupan broj mandata u svih 56 MZ je 312 od čega su kandidati koje je podržala SNS osvojili 303. U procentima je, ističe se u saopštenju, lista koju podržava SNS osvojila 97,12 odsto.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja