Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда поново купује, сада у Србији: Чумић и Топић стижу на Маракану

Кораци су предузети, са великом вероватноћом већ може да се тврди да ће се шампион појачати из Новог Сада и Ниша
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Прошле зиме на Маракану су стигли из Супер лиге Србије Милош Вулић и Алекса Вукановић, ове ће Никола Чумић (21) и Мирко Топић (18).

Црвена звезда наставља да реализује идеју довођења младих фудбалера који су скренули пажњу на нашим теренима, погледи спортског сектора уперени су ка везисти Војводине и крилном нападачу Радничког.

Кораци су предузети, са великом вероватноћом већ може да се тврди да ће се шампион појачати из Новог Сада и Ниша.

За разлику од Вукановића и Вулића, прошле зиме већ увелико афирмисаних суперлигашких фудбалера, Чумић и Топић су ове јесени скренули пажњу и налазе се на списку младих репрезентативаца Србије. Посебно се то односи на везисту Војводине, који је у фебруару напунио 18 година.

Одговорни у Црвеној звезди виде у Топићу изузетан потенцијал и спремни су да издвоје запажено обештећење за тинејџера, јер је процена да ће се вишеструко исплатити и на терену и финансијски кад једног дана буде одлазио са Маракане у иностранство.

У свим досадашњим анализама у Љутице Богдана, процењено је да је модеран дефанзивни везиста и да се не сме оклевати око његовог ангажовања.

Кад је у питању Чумић, Звезда не жели да пропусти играча таквог потенцијала. Момак рођен 1998. године достигао је ниво да се сматра за једног од најозбиљнијих крилних нападача у лиги.

У недавном дуелу са црвено-белима на Чаиру направио је највише проблема одбрани, учврстио став да му је место на Маракани...

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 3. децембар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kokorayko
Burnley se uključio u pregovore za Topića, tako da od Zvezde nema ništa osim ako ne izdvoje tri miliona funti, što je ne moguće da se desi.
Mido
Ovi ne znaju sta rade.Sta ce im mladi igraci kad nikad sansu dobit nece.Ponovo ce strance angazovati i ponovo ce proci kao bosi po trnju.Imaju svoju omladinsku skolu koju ne koriste.Ne veruju svojoj deci a dovode tudju koja isto tako nece igrati.Zvezda je klub bez orjentacije .
srbijanac
A sto kupuju mladje kada su prodali svoju decu ta politika mi se ne svidja...Ne kazem da decko ne dodje ali makar neka nas ne bodu u oci sa ovakve izjave jer smo videli kako su prodali Jovica i Joveljica jedan od njih je kasnije prodat Realu a drugi ce tek pokazati klasu a mogla je Zvezda da ih istrpi do kraja i uzme veliki novac za njih
boza
ta dvojica su kvaliteta čausica i čabrica9
Tranzicija
Pa poenta je oslabiti ostale klubove, to isto radi i partizan. A posle je neko drugi kriv što partizan i zvezda nemaju jake utakmice u domaćem prvenstvu...
Željko Pavlović
Može.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.