Сви путеви у западној Србији проходни, зимска опрема неопходна 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Сви путеви у западној Србији проходни, зимска опрема неопходна
Trenutno na sajtu: 444       |       Podeli:
03.12.2019 | 0 коментар(а)



Ужице, Ивањица, Сјеница - Снег који је синоћ почео да пада слабог је интензитета и за сада
Илустрација, фото: ГЗС

није било застоја ни на једном путном правцу који је у надлежности Путева Ужице, казао је за Глас западне Србије директор Леко Корићанац. Он је истакао да су сви путни правци проходни и да су путари у другом степену приправности.

“Залиха соли и ризле има довољно, на свих 700 километара које ми одржавамо је чисто, али апелујем на све возаче који крећу пут Златибора, Златара, преко Кадињаче и даље ка Црној Гори да ни случајно не крећу без зимске опреме јер то је кључни фактор безбедности у саобраћају у оваквим временским условима”, казао је Корићанац.

Ивањички путари од синоћ су на терену, а према речима руководиоца сектора за одржавање путева Витомира Арсовића, сви путни правци су проходни.

“Највише снега има на Голији, око 10 центиметара, па смо већ ту интервенисали са сољу и ризлом”, казао је Арсовић.

“У општини Сјеница за сада нема значајнијих снежних падавина, на читавој територији није већи од пар сантиметара”, истиче шеф службе за одржавање локалних путева Адем Мујовић и додаје да због тога није било потребе за интервенцијом путара, али да је сва расположива механизација исправна и спремна за предстојећу зимску сезону.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zapadna srbija sneg putevi prohodnost

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.420.290 посета
Тренутно на сајту: 444 посетилац(a)