Vesti

Hyundai Santa Cruz uslikan po prvi put!

Potpuno prekriven kamuflažom

Hyundai Santa Cruz
1.62KPregleda

Prototip automobila za koji se veruje da je dugo iščekivni pikap južnokorejskog proizvođača, Hyundai Santa Cruz, uslikan je na jednom parking u Južnoj Koreji.

Hyundai Santa Cruz

Pre samo nekoliko nedelja je i zvanično potvrđeno da će proizvodnja modela Hyundai Santa Cruz početi 2021. godine u postrojenju te kompanije u Alabami. Tamo se proizvode i modeli Santa Fe, Sonata i Elantra. Santa Cruz je predstavljen u formi koncepta 2015. godine.

Veruje se da će serijska varijanta ovog modela biti urbani pikap automobil sličan modelu Honda Ridgeline.

Fotografija kamufliranog prototipa nam otkriva da će Santa Cruz imati neke ključne sličnosti sa drugim Hyundai modelima. Na prednjim delu se ističu “podeljeni” farovi koji podsećaju na one sa modela Santa Fe i Venue. Možemo videti i bočne retrovizore sa integrisanim pokazivačima pravca, i Hyundai značke na točkovima.

Pretpostavlja se da će Hyundai Santa Cruz imati pogon na svim točkovima kao standard. Međutim, detalji o pogonskim opcijama su još uvek čuvani u tajnosti.

U nedavnom intervjuu, direktor postrojenja kompanije Hyundai u Alabami, Bjungjin Džin je rekao: “To što će se Santa Cruz proizvoditi u našem postrojenju jasno ukazuje na to da je Hyundai uveren u stručnost našeg tima koji broji 3.000 čalanova. Spremni smo da napravimo kvalitetan pikap za američko tržište”.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery