REZZIME DANA (utorak): Lion i Benfika sve prosuli

Vreme čitanja: 3min | uto. 03.12.19. | 23:10

Pogledajte ko vam je 3. decembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

BARNLI - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,25), rezultat 1:4

Lepo fino i efikasno je Mančester Siti protutnjao kroz Barnli i ubedljivim trijumfom prekinuo niz od dve vezane nerešene utakmice u svim takmičenjima. Dva komada Gabrijela Žezusa bile su dovoljne da već u 50. minutu konstatujete da vam je kec prošao. Do kraja su Građani samo ulepšali "trojku" majstorijama Rodrija i Mareza, dok počasni gol Brejdija ništa suštinski nije promenio.

Opširnije OVDE

ĐENOVA - ASKOLI (tip 1, kvota 1,55), rezultat 3:2

Bilo je stresno, ali je vredelo. Đenova je vodila, pa početkom drugog dela dozvolila gostima da preokrenu rezultat, taj dugi pogodak Askolija zapravo je autogol Krišita, koji se samo četiri minuta kasnije iskupio i poravnao na 2:2, da bi slavlje Grifonima doneo drugim golom Andrea Pinamonti 11 minuta pre kraja.

Opširnije OVDE.

BORDO - NIM (tip 1, kvota 1,95), rezultat 6:0

Susret je kasnio 20-ak minuta zbog protesta domaćih navijača, ali sve posle toga bila je pesma za Žirondince. U glavnoj ulozi mladi Englez, Džoš Madža, strelac het-trika, da bi pobedu Bordoa protiv neubedljivog Nima overili De Previl i Otavio.

Opširnije OVDE.

FENERBAHČE - ISTANBUL (tip 1, kvota 1,35), rezultat 4:0

Igra mačke i miša na stadionu „Šukru Saračoglu“. Fener je opravdao ulogu favorita i preko gradskog rivala se plasirao u osminu finala Kupa Turske. Meč neravnopravnih rivala lakim za praćenje su omogućili Turcu i Kadioglu pogocima u 15 i 16. minutu, da bi u drugom delu mrežu Istanbula pogađali još Murići i Zajc.

KRISTAL PALAS – BORNMUT (tip 1, kvota 2,30), rezultat 1:0

Očajna vremena zahtevaju očajničke mere, a prava mera stručnog štaba Kristal Palasa na otvaranju 15. kola Premijer lige bio je Džefri Šlup. Po vokaciji levi bek, kod Roja Hodžsona ponekad i ofanzivni vezista, večeras je ispao pravi bingo pogodak iskusnog stručnjaka nakon što se pobrinuo za novi trijumf Orlova nad Bornmutom od 1:0 i to sa igračem manje.

Opširnije OVDE

FJORENTINA - ĆITADELA (tip 1, kvota 1,38), rezultat 2:0

Bez obzira što joj u Seriji A ne ide dobro u poslednje vreme Fiorentina se vratila u život trijumfom u Kupu Italije. Rutinski su izabranici Vinćenca Montele porazili drugoligaša iako su u prvom poluvremenu ostali sa igračem manje zbog isklučenja desnog beka Venutija. Oba pogotka za Ljubičaste postigao je vezista Marko Benasi, po jedan u svakom poluvremenu za lagano uhvaćenog keca.

LANS - ŠAMBLI (tip 1, kvota 1,53), rezultat 3:0

Da neće biti poroblema i da će sjajni tim sa severa Francuske upisati očekivani trijumf nagovestio je domaći napadač Simon Banza sa dva gola u 41. i 57. minutu. Nije neubedljivi Šambli mogao ništa večeras, a svaku dilemu oko konačnog ishoda otklonio je domaći fudbaler Robej u 69. minutu. Laganica... 

PRECRTANO

LION - LIL (tip 1, kvota 1,90), rezultat 0:1

Ume da nas oduševi, impresionira kao retko koji klub izuzev onih najboljih, ali ume i da se ritne i prospe sav taj dobar utisak. Olimpik iz Liona, hodajuća tempirana bomba, tim koji će rutinski dobiti RB Lajpcig ili Benfiku, strpati tri komada Monaku ili šest Anžeu, a onda dozvoliti Lilu da tek iz osmog pokušaja upiše prvenstveni prvenac na gostovanjima u ovoj sezoni. 

Opširnije OVDE

SP. KOVILJA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,40), rezultat 1:1

Došlo je takvo vreme da više ni drugi tim Benfike ne može lako da izađe na kraj sa drugoligašem. Andrija Živković i društvo koje ne dobija često šansu kod trenera Bruna Laža imalo je šansu da popravi utisak u kupu, ali uzalud. Sve što su uspeli bilo je da stignu vođstvo Kovilje pogotkom Žote u 83. minutu, a njihov bod u ovoj grupnoj fazi teško da će biti ikakva uteha za sve vas koji ste gađali keca. 

Opširnije OVDE

BARTON - SAUTEND (tip 1, kvota 1,30), rezultat 1:1

Da će biti puno problema za favorizovane Pivare na ovom meču bilo je jasno već posle prvih 45 minuta kada su gosti poveli i dobili prednost igrača više zbog isključenja domaćeg štopera. I pored tih pehova Barton je uspeo da izjednači i to pšočetkom drugog poluvremena, ali se u presotalih 40 minuta konačan rezultat nije menjao.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara