Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Sportal
i

O čemu su DUŠAN TADIĆ I ROBERT LEVANDOVSKI pričali na dodeli Zlatne lopte? Ajaks kaže: POSLOVNI RAZGOVORI!

sportal - Vest objavljena: 09:33 - 04.12.2019

Zvezda poljske reprezentacije i fudbaler Bajerna Robert Levandovski zvanično je osmi najbolji igrač na planeti za 2019. godinu.

Zvezda poljske reprezentacije i fudbaler Bajerna Robert Levandovski zvanično je osmi najbolji igrač na planeti za 2019. godinu.

Rasni golgeter je od novembra prošle do novembra ove godine postigao čak 62 gola, ali to mu nije bilo dovoljno da bude bolje plasiran na konačnoj listi kandidata za Zlatnu loptu.

Robert Levandovski
Robert Levandovski Foto: Stare Slike

- Šta da napravim da bih sledeće godine bio bolje plasiran? Moram da imam još bolje brojke. S obzirom da dolazim iz Poljske svestan sam da moram biti zadovoljan i mestom koje sam osvojio ove godine - rekao je Levandovski.

U izboru u kome je šesti put pobedio Lionel Mesi, napadač Bavaraca je dobio 44 poena.

- Rezultate glasanja sa tako velikim glasačkim telom uvek treba uzeti sa rezervom. Zato nisam očekivao višu poziciju. Verujem da ću ono što pokazujem ove sezone pokazati i sledeće. Zato sam miran, nisam razočaran. Ponavljam, veoma sam srećan što sam uopšte ovde - dodao je Levandovski na dodeli nagrada.

JOVIĆ I ZLATAN U TANDEMU? STIŽE I MESI? Noćna mora za rivale! Posrnulog giganta kupuje čovek sa 93 MILIJARDE evra, kreće FUDBALSKA REVOLUCIJA

Levandovski je, za razliku od Kristijana Ronalda, prisustvovao svečanoj cerenomiji u Parizu.

- Nisam razočaran, nego veoma srećan što sam ovde u društvu tako sjajnih igrača jer je ovo sastanak koji je drugačiji od onih koje inače imamo. Sada nismo na terenu, u dresovima i na suprotnim stranama, nego na gala večeri u odelima i družimo se - zaključio je Levandovski.

Poljak je iskoristio priliku i da popriča sa našim Dušanom Tadićem, a ono o čemu su radilo Ajaks je na svom tviter nalogu opisao kao: Poslovne razgovore!

PROCURELE FOTOGRAFIJE NOVOG DRESA HRVATSKE Besne reakcije zbog OVAKVE "šahovnice": Zar u ovome da se igra?! /FOTO/

ZAIGRAO PRVI PUT OD POKUŠAJA OTMICE! Aleksa Terzić konačno u dresu Fjorentine posle HORORA U BEOGRADU!

"IZNAD MENE SU STAJALA DVA NAORUŽANA SRBINA!" Ispovest reprezentativca Brazila šokirala planetu: KRIMI ugovor na tajnoj lokaciji sa GLAVOM U TORBI!

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Rafael Nadal. Foto: OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia
18 56
Tenis

18:56 - 25.04.2024

video Nadal nemilosrdan protiv klinca na startu Madrida

Španski teniser Rafael Nadal uspešno je startovao na Mastersu u Madridu, pošto je pobedio 16-godišnjeg Darvina Blanča iz Sjedinjenih Američkih Država. Rafael Nadal odigrao je meč gde je bio 21 godinu stariji od svog rivala, što je najveća razlika u godinama ikada na ovom turniru. Bio je izraziti favorit i lako je slavio protiv mladog Blanča. Pobedio je rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:0.

Miomir Kecmanović / Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia
17 31
Tenis

17:31 - 25.04.2024

video Kecmanović preslišao Kineza u Madridu

Za razliku od Dušana Lajovića, koji je u prvom kolu poražen od Brazilca Tijaga Monteira, drugi srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo Mastersa u Madridu. Dominantnu predstavu imao je Miomir Kecmanović na startu Madrida. Slavio je protiv Žižen Ženga rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:2.

Sportal.rs
12 42
Tenis

12:42 - 25.04.2024

video Tenis ili fudbal? Procenite sami...

Zanimljiva situacija na jednom meču Otvornog prvenstva u Madridu napravila je ozbiljnu pometnju na ovom turniru, ali i izazvala smeh kod prisutnih.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)