Popović: Rasterećeno protiv MZT-a u Skoplju

0
107

Trener košarkaša Novog Pazara Oliver Popović rekao je danas da veruje da će njegova ekipa posle četiri vezane pobede u domaćem prvenstvu i ABA 2 ligi odigrati dobru utakmicu protiv MZT-a u Skoplju, u 10. kolu regionalnog takmičenja.

“Ne možemo ništa da obećamo, ali poslednji rezultati motivišu da nastavimo sa dobrim treningom. Na pobedu smo od četvrtog mesta, uz jedan ili dva brejka bili bismo u igri za plej-of. Idemo rasterećeno u Skoplje, gde gostujemo timu sa najvećim budžetom u ligi. MZT i Borac su pokazali da su najozbiljniji, ali ne bih otpisivao ni Splićane”, rekao je Popović.

MZT je drugoplasirani tim ABA 2 lige sa sedam pobeda i dva poraza, dok je Novi Pazar na osmoj poziciji sa četiri trijumfa i pet neuspeha.

“Kao novajlija u ligi, igramo prilično ravnopravno sa dva, tri ili četiri puta skupljim ekipama. Uz malo sreće, mogli smo da imamo brejk ili dva, ali naporno je nastupati na dva fronta. Definitivno, u ABA 2 svako može da pobedi svakoga, iako se Borac malo odlepio. Probaćemo da iznenadimo ekipu sa tradicijom igranja i u elitnoj ABA ligi”, naveo je Popović.

Košarkaška utakmica u Sportskom centru “Jane Sandanski” u Skoplju zakazana je za sredu od 19 časova.


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.