Legenda Mančestera brutalno iskren: Uživao bih da gledam kako se Liverpul raspada i gubi titulu

Novosti online

04. 12. 2019. u 18:49

Iskreno, to bi bilo moje najbolje iskustvo u životu, kada bih gledao kako imaju 12 bodova više i onda počnu da se rasipaju – rekao je Geri Nevil

Легенда Манчестера брутално искрен: Уживао бих да гледам како се Ливерпул распада и губи титулу

Geri Nevil foto: Manuel Bruque

Poznato je veliko rivalstvo Mančester junajteda i Liverpula na Ostrvu, pa i ne bi trebalo mnogo da čudi kada nekadašnji fudbaleri jednog ili drugog kluba javno “požele sve najgore” ljutom protivniku.

Tako je i nekadašnji legendarni defanzivac Junajteda Geri Nevil, uoči velikog liverpulskog derbija “redsa” i Evertona poručio da bi gubitak titule Klopovih izabranika bilo jedno od nezaboravnijih iskustava u životu.

- Ukoliko Liverpul do kraja sezone uspe da ispusti prednost koju ima, to će moju godinu učiniti znatno boljom. Iskreno, to bi bilo moje najbolje iskustvo u životu, kada bih gledao kako imaju 12 bodova više i onda počnu da se rasipaju – rekao je Nevil, pre nego što je postao još konkretniji.

- Ustvari, nadam se da će tu prednost imati u martu, a da će se do kraja sezone raspasti. Ipak, moram da kažem da su ove dve sezone pokazali konstantnost – rekao je nekadašnji engleski reprezentativac Geri Nevil.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije