Komentara: 1
Pregleda: 2899

Besplatna provera stanja akumulatora na pumpi Euro Petrola

05.12.2019. u 10:00h
Sponzorisani sadržaj
Bliži se zima i sve niže temperature, a iskusni vozači znaju da je ovo pravo vreme da pripreme svoje vozilo za bezbednu vožnju i provere zimske gume, antifriz, brisače i akumulator.
Besplatna provera stanja akumulatora na pumpi Euro Petrola

Tim povodom, kompanija Euro Petrol organizuje akciju besplatne dijagnostike ispravnosti akumulatora, u saradnji sa subotičkom firmom Vlanix. Akcija ima za cilj da skrene pažnju potrošačima da na vreme pripreme svoj auto za zimsku sezonu, te na taj način izbegnu brojne neprijatnosti.

Zainteresovani sugrađani, koji žele da se odazovu akciji besplatne provere akumulatora, to mogu da učine u petak, 6. decembra, u periodu od 13 do 17 časova, i u subotu, 7. decembra, od 9:30 do 12:30 časova, na Benzinskoj stanici "Partizan" na Segedinskom putu 76.

Kako ističu iz kompanije Euro Petrol, tehničkim licima iz Vlanix-a je potrebno svega nekoliko minuta da prekontrolišu ispravnost akumulatora i upozore na eventualne probleme.

Uporedno sa ovom akcijom, potrošačima će biti omogućena i kupovina akumulatora po sniženim cenama na Benzinskoj stanici "Partizan" i Benzinskoj stanici "Subotica 4" (Beogradski put 6), u periodu od 6. do 16. decembra.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2899
Povezane teme

europetrol

europetrol pumpa

euro petrol subotica

akumulator

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.