Juve - Teška povreda pokvarila sve, moraju na pijacu, ovo su opcije!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 05.12.2019.
09:20
Izvor: Sportske.net

Moraće da reaguju, tim pre što je Emre Džan na izlaznim vratima. Šta im je činiti?

EPA-EFE/ALBERTO LANCIA
EPA-EFE/ALBERTO LANCIA

Povezane vesti

Povreda Samija Kedire i odsustvo od tri meseca pokvarilo je planove, ako bude prodat Emre Džan koji zbog nedostatka minuta želi da napusti klub i najbliži je Dortmundu, Juve će morati na pijacu.

Ponovo se priča o Rakitiću, ali njegova plata je prevelika, a u klubu nisu baš uvereni da im je Hrvat potreban.

Sve se svelo na dva imena. Juve bi žrtvovao De Šilja, menjali bi ga za Leandra Paredesa, Argentinca koji nema mesta u Parizu. Sari ne bi imao ništa protiv, želi nekadašnjeg igrača Zenita i Rome, koga je trenirao kada je ovaj bio na pozajmici u Empoliju.

Druga varijanta je veliki transfer u januaru, to Juventus izbegava, ali sa druge strane, boje se da bi mogla da im se desi situacija kao svojevremeno sa Veratijem, kada su čekali i pogađali se, pa je tada mladi plej otišao u Pariz bez ijedne utakmice u Seriji A.

U pitanju je Sandro Tonali. Breša želi da napuni kasu, predsednik Ćelino je najavio prodaju, a priča se da su "Rondinele" svesne da će sa Tonalijem ili bez njega, ispasti iz lige. Nije ništa izgubljeno, iako su poslednji, ali imaju sedam bodova, deluju loše, Korini se vratio ponovo nakon smene, a nemaju novac za neke kupovine, Baloteli je bio promašaj.

Zbog svega toga, 40 ili 50 miliona za talentovanog fudbalera bi prihvatili, Juve za taj novac može da dovede i Eriksena, ali žele mlađeg igrača i uz to Italijana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 05.12.2019
17:00

Ne znam zasto bi po svaku cenu to morao da bude Italijan...Bolja i razumnija opcija je svakako Eriksen,problem je sto Kedira i Eriksen nisu isti tip igraca,Kedira je vise fokusiran na odbranu a Eriksen napadu i jedino ako se to gleda bolja solucija je Tonali.Ali ako se pogleda Juventusova postava njima je daleko potrebniji kreativac nego jos jedan igrac kao Kedira.Sto se tice Paredesa mislim da je to glupa prica,decko nema mesta ni u Parizu a da ima u Juventusu kojem gori i u prvenstvu i LS...Svakako oda mi je za ocekivati da ce Juve ici na sigurno i dovesti Eriksena nego eksperimentisati sa rezervama drugih timova.

avatar
REVØLT
Thursday, 05.12.2019
15:59

De Silja da menjaju za Paredesa? Da nisi malo zaboravio neku doplatu? :-D

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 05.12.2019
14:51

Can je tu , a ako vec mora da ide , Eriksen