Partizane, vreme je za ovu sedmoricu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 05.12.2019.
09:21
Izvor: Sportske.net

Nakon poraza od Napretka Partizan je veoma daleko od titule.

EPA-EFE/RONALD BONESTROO
EPA-EFE/RONALD BONESTROO

Povezane vesti

Savo Milošević je juče nakon poraza od Napretka rekao da je njegov status, kao i status velikog broja igrača pod znakom pitanja, a da li možemo očekivati veliki broj prodaja igrača ove zime?

Imajući u vidu da je titula daleko, odnosno da je Partizan na 11 bodova minusa u odnosu na najvećeg rivala, možda bi i najlogičniji potez crno-belih bio prodaja iskusnijih igrača i pružanje šanse mladim igračima.

Pavlović je već prodat, kako smo juče pisali, a nije isključeno da klub napusti i još nekoliko igrača kako bi klub dobro zaradio.

Možda je januar i najbolje vreme za dobru zaradu imajući u vidu da Liga Evrope polako prolazi, a da fudbalerima rastu cene najviše dok igraju to takmičenje, pa bi prolećni deo sezone bez Evrope značio i uglavnom stagnaciju, možda čak i smanjenje cene fudbalerima.

Mladi strpljivo čekaju svoju šansu, tu su Zlatan Šehović, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Aleksandar Lutovac, Slobodan Stanojlović, Nikola Lakčević, Strahinja Jovanović i ostali, pa je za očekivati da se crno-beli malo više posvete pomenutim igračima i da im pruže šansu, a da iskusnije prodaju.

Ko bi mogao da bude prodat?

Urošević ili Brežančić, možda i Miletić, potom Zdjelar ili Šćekić, Đorđe Ivanović, a ni situacija sa Bambijem Tošićem nije najjasnija. Suma i Sadik su navodno sigurni za sledeću sezonu, a Natho i Asano imaju važeće ugovore.

Očekujemo velike promene u Partizanu, titula je predaleko da bi se trošio novac na nova pojačanja, a vreme je pravo za mlade igrače...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DeXy \'92
Friday, 06.12.2019
12:49

Guraj decu da igraju neka se celice...kad ces ako ne sad?

avatar
$$$ BRACELA $$$
Thursday, 05.12.2019
17:53

Sve covek lepo napisao ovde samo mislim bez Urosevica...!

avatar
Mani2
Thursday, 05.12.2019
17:01

sve moj do mojega

avatar
ŠDanilo
Thursday, 05.12.2019
16:42

Prodajte Asana, Sadika posle otkupa, Tošića ako ga iko hoće i Stojkovića. E onda dovesti Jojića i kombinovati sa mladim igračima.

avatar
ZubA
Thursday, 05.12.2019
14:46

Kada smo bili na 12 bodova titula je Zvezdina, kad je bilo osam Partizan se vratio u trku za titulu, a sad na 11 ako se ne varam ista je predaleko. A zanimljivo da je svaki put ispred njih neko bio. U jednom trenutku su cak dva kluba bila (Vosa, Cuka). Kakvi naslovi.

avatar
napred Panktizan!
Thursday, 05.12.2019
14:16

Pitanje je hoce li iko te igrace da kupi. Po meni mogu da ostanu Suma, Sadik, Natko, L.Markovic i Zdjelar. Eventualno Ostojic, a Stojkovic samo dok se ne nadje bolji golman. Asano mora bolje u napadu, inace i on moze da ide. Ostali ne moraju svi nuzno da idu, pogotovo Miletic, ali svi su zamenjivi ako se nadje dobar igrac. Od mladih Lutovac je najgori, mada mu treba pruziti sansu na svojoj poziciji. Savo je trener koji i dalje uci, ali kod njega se nrki rezultat i vidi, za razliku od mnogih trenera koji sj zadnjih godina bili u Partizanu, treba ga zadrzati svakako. Na mesto sportskog direktora postaviti Ivana Tomica.

avatar
Poznavalac
Thursday, 05.12.2019
13:22

i tko iz godine u godinu iz prelaznog roka u prelazni bez ikakvog plana,ideje gde je partizan svakim danom slabiji i slabij gde je radnicki nis bio ispred njega,a sada cuka,vosa...moj partizan je pao na nivo napretka,ivanjice..o tituli se i ne prica ali tako mora da bude kaka klub vode vucelic,vuletic,vazura i ostala kompanija koja nema nikakvih veza sa sportom..

avatar
pfc
Thursday, 05.12.2019
13:16

Potrosice oni pare do leta. A sem toga ako zele neka pojacanja valjda bi sad trebalo da ih kupe i da se uigravaju do leta. Nece valjda pred evro oiskusenja da se pojacavaju. Mlade treba postepeno ubacivati. Ne mogu oni svi odjednom jer necemo biti ni cetvrti. I najvaznije. Komplet upravu smeniti. Sve politicare napolje i postaviti ljude iz sporta da nam vode klub. Tzv navijace frakcijase ili izmiriti ili ne znam ni ja sta sanjima. Moramo vratiti publiku na stadion ali sa ovim smehotresnim navijacima to nece da ide lako.