„Zašto mi u autu svetli čovek koji tužan sedi na wc šolji?”: Status zbog koga svi plaču od smeha

Novosti online

05. 12. 2019. u 09:31

Vozač iz Hrvatske postao je hit na internetu kada je na stranicu proizvođača automobila poslao urnebesnu poruku

„Зашто ми у ауту светли човек који тужан седи на wc шољи?”: Статус због кога сви плачу од смеха

Vozač iz Hrvatske postao je hit na internetu kada je na stranicu proizvođača automobila poslao urnebesnu poruku.

„Jutros mi se u autu upalio čovek na wc šolji, zna li neko o čemu se radi? Zvao u servis, ovi mi spustili slušalicu“, požalio se jedan Zagrepčanin Volkswagenu Hrvatska na Fejsbuku pre nekog vremena.


Dakle, čovek je pomešao temperaturu od -4 stepena sa likom tužnog čovečuljka koji upravo obavlja nuždu, što je nasmejalo mnoge, ali nije jedini koji se ne snalazi u kontrolnoj tabli automobila.

Ova objava je postala viralni hit, a i dan danas je aktuelna. Ne tako davno automobili su imali desetak signalnih lampica, a danas ih većina ima više od trideset.



Evo još nekih urnebesnih opisa koje su neiskusni vozači objasnili na svoj jedinstveni 'neuki' način. Kako im zameriti, kao i čoveku s početka priče, kada su znak za prazan akumulator namerno ili slučajno zamenili za oznaku za 'pijanog robota', a lampicu za rashladni sistem odnosno pregrejavanje motora objasnili kao 'ključ od auta mi je pao u reku'.





(24 sata.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Čika Velja

05.12.2019. 10:18

Procitah i gledam...covek u pravu...pogledam bolje...ha ha...nije covek kriv!?

Goxy

05.12.2019. 23:51

Meni je isto tako bilo cudno zasto mi se pojavljuje zuta lampica sa covekom kako iz voleja udara loptu, i kasnije saznam da je to neki kvar na airbegovima

ABADZIJA

12.12.2019. 21:34

Bio sam sef voznog parka i zove me kolega, (vozili smo u hitnoj), nesme da krene svetli crvena sijalica nalik na kucu a ima pacijenta na nosilima. Ja mu kazem da proveri zadnja vrata, sto je i bilo. Posle je kod ocnog istanovio da mu trebaju naocare.

Иво Андрић

14.01.2020. 11:49

Зашто тужан кад обавља нужду? Ја сам тад баш радостан хиихи