Američki mornar ranio tri osobe i izvršio samoubistvo

Svetske vesti - Četvrtak 05.12.2019 - 13:04

HONOLULU - Pripadnik američke mornarice ranio je trojicu civila na Havajima zaposlenih u Sekretarijatu odbrane posle čega je izvršio samoubistvo, saopštila je američka vojska.

Incident se dogodio u vojnom brodogradilištu u Perl Harboru FOTO: AP Incident se dogodio u vojnom brodogradilištu u Perl Harboru FOTO: AP
Oružani incident se dogodio u vojnom brodogradilištu u Perl Harboru. Motiv i identitet mornara koji je otvorio vatru nije obelodanjen, prenosi Glas Amerike.
 
Združena baza Perl Harbor - Hikam, jedan od najvećih objekata američke mornarice, objavila je na Tviteru da je pucnjava počela oko pola tri poslepodne.
 
Dve bolnice su potvrdile da zbrinjavaju žrtve - ali nisu objavile podatke o njihovom zdravstvenom stanju, navela je agencija AP.
 
Dejvid Ajgi, guverner Havaja, izjavio je da je Bela kuća ponudila pomoć federalnih agencija - dodajući i da je država iskazala spremnost da pomogne.
 
Brodogradilište koje je bilo poprište pucnjave popravlja, održava i modernizuje brodove i podmornice Pacifičke flote SAD - čije je sedište u Perl Harboru. Sastoji se od 10 razarača i 15 podmornica.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: