Zvezda i Dinamo su letos ''ratovali'' za njega, on završio u Radničkom i odigrao samo 19 minuta!

Doduše, kao pozajmljen igrač Olimpijakosa...

  • 0
Nemanja Nikolić

Printskrin: Youtube/Admir

Interesovanje Crvene zvezde i Dinama iz Zagreba za vezistu Vojvodine Mirka Topića podsetila nas je na letošnji ''rat'' dva kluba oko aganžovanja mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Nemanje Nikolića!

Mediji u BiH, ali i oni u Hrvatskoj, su početkom avgusta na sva zvona prenosili da je Nikolić bliži Maksimiru nego Marakani i da će Mladost Doboj Kakanj, računajući i platu mladog fudbalera, dobiti oko 500.000 evra.

Telegraf je tada dobio nezvaničnu informaciju iz Zvezde da je istina da ga je klub pratio, ali da je daleko od toga da su u ''ratu'' sa Dinamom kao što su mediji prenosili.

Nemanja Nikolić Doboj fudbaler

Nikolić u dresu Mladosti Printskrin: Youtube/Mladost TV

Podsetimo, predsednik Mladosti Mensur Mupija rekao je tada za medije da su obavljeni načelni razgovori sa oba kluba.

- Još nije postignut konačan dogovor, međutim, ponuda Dinama je bolja - jasan je bio Mupija.

Nikolić, na kraju, nije završio ni u Zvezdi ni u Dinamu - već u Radničkom iz Niša! I to nakon što je za 200.000 potpisao za Olimpijakos, pa prosleđen na pozajmicu u srpski klub.

Nemanja Nikolić

Printskrin: Youtube/Elta HD

A tamo je odigrao samo 19 minuta, i to u porazu od Čukaričkog na Banovom brdu rezultatom 1:0. Ušao je u igru umesto Erika Jirke u 71. minutu. Takođe, zabeležio je i dva nastupa u Kupu Srbije, protiv Budućnosti iz Dobanovaca i OFK Bačke.

S obzirom na to da igra na poziciji desnog beka, Nikoliću je verovatno problem i to što je na njegovoj poziciji kapiten Aleksandar Todorovski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA