≫ 

Smrt lažne medicinske sestre nesrećan slučaj: Veronika se ugušila hlebom?

Lekar Goran Jusup, s kojim je Pecolaj radila u ambulanti, nije priveden, a prema nepotvrđenim informacijama policija zasad ne raspolaže saznanjima koja bi ukazivala na neko krivično delo

  • 2

Obdukcija tela 26-godišnje Veronike Pecolaj, koja je sinoć pronađena mrtva u stanu u Obrovcu biće obavljena u subotu u Splitu. Prema nezvaničnim informacijama razlog smrti je gušenje, ali će detalji da budu poznati tek nakon obdukcije. Sumnja se da je došlo do gušenja hranom, odnosno da je deo hrane Veroniki ušao u dušnik i da nije uspela da ga iskašlje, piše Zadarski.hr.

Lekar Goran Jusup, s kojim je Pecolaj radila u ambulanti, nije priveden, a po nepotvrđenim informacijama policija zasad ne raspolaže saznanjima koja bi ukazivala na neko krivično delo.

Kako piše "Večernji list", policiju je pozvao komšija koji je video doktora Jusupa na stepeništu kako kuca na vrata i traži pomoć. Nezvanično, sumnja se da se ugušila komadom hleba.

- Rekao je da se ugušila hlebom, a mislim da je on bio s njom u stanu kada se to dogodilo, ali u to nisam 100 odsto siguran. Policija je došla kao i Hitna pomoć. Bili su gore sat vremena i čuo sam da je preminula. Često su ovde dolazili i policija i hitna i oni su tamo imali problema - rekao je komšija.

Zadarska policija je sinoć oko 22.30 sati dobila dojavu da je pozlilo jednoj 26-godišnjoj ženskoj osovi, a lekar Hitne pomoći je u 23.08 sati konstatovao smrt.

Ispod zapečaćenog stana koji je koristila Veronika Pecolaj još je parkiran policijski automobil.

(Telegraf.rs/Zadarski.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pda

    6. decembar 2019 | 12:44

    Sumnjivo mi ovo nesto.

  • E moja Veronika

    6. decembar 2019 | 18:34

    A sta si trazila u srpskom stanu u Obrovcu?I ti i taj Jusup.Zna se ciji je bio Obrovac i ko je u njemu zivio.Vidis,mi se vec 25 godina gusimo od muke,od kad nas protjeraste.Na tudjoj nesreci,sreca se ne gradi.Pokoj ti dusi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA