Bejl po svome, najava transfera?

Autor: Stefan Matić
petak 06.12.2019.
13:41
Izvor: Sportske.net

Velšanin je u par navrata pokazivao nezadovoljstvo u Madridu.

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Trka u Primeri se nastavlja već večeras, petnaesto kolo otvaraju Viljareal i Atletiko Madrid dok Real Madrid i Barselona igraju sutradan svoje mečeve. "El Klasiko" dvojac je izjednačen na vrhu tabele po pitanju bodovnog stanja, videćemo u kom raspoloženju će oba tima dočekati predstojeći "El Klasiko".

Jedno je sigurno, Bejl broji dane za rastanak sa Madridom, njegov agent Džonatan Barnet je potvrdio da Velšanin nije najsrećniji u klubu.

"Brojevi nam govore da kada je on na terenu Real ima bolju šansu da pobede. Kada je u punoj formi Geret Bejl je jedan od najboljih igrača na svetu. Svaki trener bi trebao biti srećan i počastvovan što ga ima u timu"

"Nema garancije da će otići. Ako naiđe prava prilika za njega, nešto što on želi imaćemo razgovor sa Perezom i videti naše stanje", izjavio je agent Velšanina.

Bejl je navodno bio na meti Totenhema i Mančester Junajteda, Velšanin je pohvalio promenu trenera i dolazak Murinja u svoj nekadašnji klub što su engleski mediji odmah povezali sa njegovim povratkom među "pevce".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Friday, 06.12.2019
16:57

Brate koliko lupas...U toj formi o kojoj ti pricas bio je zadnji put pre 7 godina. Aj ne budali. Samo sto je brz i to je to. Pomiri se da je tako i idi sa njim u Kinu.